Ρομπέρτο: "Τα καλύτερα χρόνια μου στον Ολυμπιακό"

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη θητεία του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο, μιλώντας σε καταλανικό μέσο.

Ρομπέρτο: "Τα καλύτερα χρόνια μου στον Ολυμπιακό"

Ειδική μνεία στον Ολυμπιακό πραγματοποίησε ο πρώην αρχηγός του συλλόγου, Ρομπέρτο, σε συνέντευξη που παραχώρησε ως τερματοφύλακας της Εσπανιόλ πλέον.

Ο 30χρονος Ισπανός μίλησε στην "El Periodico" για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, ωστόσο σε ερωτήσεις σχετικά με τους "ερυθρολεύκους" και την Ελλάδα είχε μόνο τα καλύτερα να πει.

Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Για την αντιμετώπιση που είχε στον Ολυμπιακό

"Από την πρώτη μέρα όλα πήγαν καλά. Το Champions League είναι μια μοναδική διοργάνωση. Από τον δεύτερο χρόνο ήμουν αρχηγός. Έζησα σε μεγάλο βαθμό τον φανατισμό τους και την αφοσίωσή τους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την ομάδα. Πήρα μαζί μου πολλά πράγματα, που ελπίζω να χρησιμοποιήσω στην Εσπανιόλ".

Για το πώς προέκυψε η μεταγραφή του στην Εσπανιόλ

"Στο τέλος της σεζόν ενημέρωσα τον Ολυμπιακό ότι ήθελα να επιστρέψω στην Ισπανία για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους. Στην Εσπανιόλ έχω φίλους και κατάλαβα ότι ετοιμαζόταν ένα πολύ σοβαρό πρότζεκτ. Το αποκορύφωμα ήταν όταν ήρθε ο Κίκε. Δεν είχα χάσει την επαφή μου μαζί του, από όταν ήμουν στην Ατλέτικο και ήθελα να ξέρω τι ελπίδες έχω να πάω εκεί. Η ομάδα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό επιτάχυνε τη διαδικασία. Επιπλέον, έχω τα παιδιά μου στην Μαδρίτη και ήθελα να είμαι πιο κοντά τους. Η χαρά είναι ολοκληρωμένη".

 Για τη ζωή εκτός Ισπανίας

"Δεν πρέπει να φοβάσαι να παίξεις στο εξωτερικό. Μαθαίνεις πολλά, για τη γλώσσα, την κουλτούρα, την δουλειά… Στην Πορτογαλία δεν ξεκίνησα τόσο καλά. Δέχτηκα πολλή κριτική, αλλά επίσης έμαθα πολλά πράγματα. Το 2013 έκανα το βήμα για την Ελλάδα, όπου πέρασα τα καλύτερα χρόνια μου. Ήταν ένας ωραίος σταθμός".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ