Σαλίνο: "Θέλω να μείνω, αλλά δεν εξαρτάται από μένα"

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό άφησε ο Λεάντρο Σαλίνο, μιλώντας στη NOVA, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως από τη δική του πλευρά θέλει να παραμείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σαλίνο: "Θέλω να μείνω, αλλά δεν εξαρτάται από μένα"

Διαβάστε τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της συνέντευξης του Σαλίνο:

Για το μυστικό της φετινής πορείας του Ολυμπιακού: «Η δουλειά, η πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει. Αποδείξαμε ότι η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή. Δούλευε πολύ δυνατά για να βελτιώνεται και να συνεχίσει την καλή πορεία και τα καλά αποτελέσματα ως το τέλος της χρονιάς. Όλοι μας, και οι παίκτες και ο κόσμος μας, είναι πολύ ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

Για το κίνητρο του Ολυμπιακού στις επόμενες αγωνιστικές: «Όλοι οι παίκτες έχουν φιλοδοξίες, ήθελαν να συνεχίσουν ως το τέλος τις καλές εμφανίσεις, να παρουσιάζουν ότι υπήρχε αιτία που είναι οι πρωταθλητές. Οι παίκτες ήθελαν να τιμήσουν τη φανέλα, να τιμήσουν την ομάδα που αγωνίζονται. Να δείξουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Δεν σταματήσαμε να είμαστε ενωμένοι και σοβαροί ως το τέλος. Να δείξουμε ότι η δουλειά μας έφερε αυτά τα αποτελέσματα»

Για τη σχέση του με τους οπαδούς: «Φέτος έχω νιώσει πολύ πιο κοντά στους φιλάθλους μας, παρότι στο παρελθόν είχα παίξει περισσότερα ματς. Εκείνοι εκτίμησαν τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζομαι. Πάντα τα δίνω όλα, παλεύω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι σημαντικό ότι έχω νιώσει την αγάπη του κόσμου, των συμπαικτών, της διοίκησης, όλων στην ομάδα. Πιστεύω ότι έχει αναγνωριστεί ο τρόπος που προσεγγίζω τα ματς. Θα το κάνω μέχρι την τελευταία ημέρα του συμβολαίου μου. Θα συνεχίσω να παλεύω με σεβασμό για τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Θέλω να συνεχίσω και να ξανακερδίσω του χρόνου το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και ό,τι διεκδικεί ο Ολυμπιακός. Να συνεχίσω, όμως, πιο πολύ στην Ευρώπη. Πιστεύω πως μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να πηγαίνει πιο μακριά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι μια ομάδα που έχει τους φιλάθλους πάντα μαζί της. Με μια καταπληκτική ατμόσφαιρα εντός έδρας, αλλά είναι μαζί μας και στα εκτός έδρας ματς. Μας δίνουν μεγάλη δύναμη. Να ξεπεράσουμε του χρόνου ό,τι καταφέραμε φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εχω δείξει την πρόθεσή μου, έχω ξεκαθαρίσει την επιθυμία μου να μείνω στον Ολυμπιακό. Όμως αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές. Αγαπάω τον σύλλογο, την ομάδα, τη χώρα. Επιθυμία μου είναι να παραμείνω εδώ».

Για την κακή παράδοση στο Αγρίνιο: «Ναι, είναι αλήθεια... Όμως, επιθυμώ φέτος να πάμε στην έδρα του Παναιτωλικού, να παίξουμε καλά και με σεβασμό στην ομάδα αυτή η οποία παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Να είμαστε σοβαροί και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όσο πιο καλά γίνεται για να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

News 24/7

24MEDIA NETWORK