Σαν σε ταινία! Ο Πουλίδο πήρε το όπλο απαγωγέα και απελευθερώθηκε μόνος

Με σενάριο χολιγουντιανής ταινίας μοιάζει ο τρόπος που κατάφερε να ξεφύγει ο Πουλίδο από τους απαγωγείς του.

Σαν σε ταινία! Ο Πουλίδο πήρε το όπλο απαγωγέα και απελευθερώθηκε μόνος

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από μεξικανικά ΜΜΕ, ο Άλαν Πουλίδο κατάφερε να απελευθερωθεί μόνος του από τους απαγωγείς, όταν σε μια στιγμή αδράνειας αφόπλισε έναν δράστη, του πήρε το κινητό κι έσπασε ένα τζάμι με το χέρι του για να διαφύγει.

Στη συνέχεια ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής τηλεφώνησε στις Αρχές και τους έδωσε πληροφορίες προκείμενου να τον εντοπίσουν. Μάλιστα η αστυνομία φέρεται να του ζήτησε να πυροβολήσει στον αέρα για να καταλάβουν την ακριβή θέση του, ωστόσο το όπλο δεν είχε σφαίρες κι έτσι τους περιέγραψε τα ρούχα που φορούσε για να μην τον μπερδέψουν με τους απαγωγείς.

"Μετά τα μεσάνυχτα δεχθήκαμε μία κλήση εκτάκτου ανάγκης, η οποία προερχόταν από τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος αποκάλυψε τη τοποθεσία του. Άμεσα απελευθερώσαμε το θύμα και συλλάβαμε έναν από τους απαγωγείς, ο οποίος ονομάζεται Ντάνιελ Ερνάντες Μοράλες και είναι 38 ετών. Είναι μέλος μίας από τις εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στην περιοχή", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κιτανίγια, ο Εισαγγελέας της Ταμαουλίπας.

Ο Άλαν Πουλίδο λίγες ώρες μετά το τέλος της περιπέτειας που πέρασε με την απαγωγή του, έστειλε μήνυμα μέσω του twitter.

"Σας ευχαριστώ πολύ για τις προσευχές σας που με βοήθησαν να βιώσω μία απαίσια εμπειρία που κανείς δεν θέλει να περάσει στη ζωή του.

Εκτιμώ απεριόριστα την προσπάθεια των Αρχών που μου επέτρεψαν να επιστρέψω σπίτι μου ασφαλής. Τέλος, ευχαριστώ τον Θεό που είναι πάντα εδώ και μας δίνει ευκαιρίες στη ζωή συνεχώς", έγραψε ο Μεξικανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτός είναι ένας από τους απαγωγείς του Πουλίδο
Οι τραυματισμοί που υπέστη Πουλίδο από τους απαγωγείς

News 24/7

24MEDIA NETWORK