Σάντσεθ: "Ικανοποιημένος από τους παίκτες που βρήκαμε στην ομάδα"

Ικανοποιημένος από το σύνολο των παικτών που βρήκε στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Βίκτορ Σάντσεθ στις δηλώσεις του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρίσκονται στο Λάνγκενφελντ.

Σάντσεθ: "Ικανοποιημένος από τους παίκτες που βρήκαμε στην ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ, μίλησε στους ρεπόρτερ που έχουν ακολουθήσει την αποστολή των "ερυθρολεύκων" στο Λάνγκενφελντ και μετέφερε τις πρώτες εντυπώσεις του από την προετοιμασία της ομάδας, δηλώνοντας ικανοποιημένος από τους παίκτες.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ

"Είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί δεν είναι εύκολο να φτάνεις σε μία ομάδα που έχει αρχίσει ήδη την δουλειά. Βλέπουμε καλά πράγματα και πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι 26-27 Ιουλίου έχουμε τα προκριματικά του Champions League. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον στόχο γιατί είναι ξεκάθαρο ότι αυτός είναι ο σκοπός. Στο πρώτο παιχνίδι κιόλας είδαμε πράγματα που έχουμε δουλέψει ήδη. Σιγά-σιγά θέλουμε να βάλουμε και άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το σύνολο των παικτών που βρήκαμε στην ομάδα όταν ήρθαμε. Βλέπουμε ότι έχουν όρεξη, έχουν διάθεση και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς για να συνεχίσουμε την δουλειά μας. Το πρώτο μήνυμα που περάσαμε στους παίκτες είναι ότι "η ομάδα είναι πάνω απ' όλα, ότι πρώτα πρέπει να κοιτάς την ομάδα και όχι ο καθένας τον εαυτό του και μετά μέσα από την ομαδική δουλειά θα φανούν τα ατομικά στοιχεία". Πρώτα απ' όλα είναι η ομάδα. Η συγκέντρωση μας είναι τώρα έτσι ώστε να βελτιώσουμε την φυσική κατάσταση μας και να βελτιώσουμε ομαδικά το παιχνίδι μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το συγκλονιστικό τοπίο που "χτίζεται" ο νέος Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK