Σε δύο... ταμπλό ο Βρέντζος!

Ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ θα αναλάβει το ίδιο πόστο και στη Νότιγχαμ, αλλά δεν πρόκειται να φύγει για την ώρα από τους "ερυθρόλευκους". Φιλικό με τον Ολυμπιακό θέλουν οι φίλαθλοι της αγγλικής ομάδας!

Σε δύο... ταμπλό ο Βρέντζος!

Η συμφωνία Μαρινάκη – Νότιγχαμ ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (18/5) και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του αγγλικού συλλόγου, οι συνεργάτες του προέδρου του Ολυμπιακού στο νέο πρότζεκτ της Φόρεστ θα είναι μεταξύ άλλων οι Σωκράτης Κομινάκης και Γιάννης Βρέντζος.

Πολύς ντόρος προκλήθηκε το τελευταίο 24ωρο για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Βρέντζο στην πειραϊκή ΠΑΕ. Προς το παρόν δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο σενάριο που να θέλει τον Βρέντζο να αποχωρεί άμεσα από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διευθύνων σύμβουλος των "ερυθρολεύκων" θα παραμείνει τουλάχιστον εώς τον Οκτώβριο και ίσως μέχρι τα Χριστούγεννα.

Είναι δεδομένο ότι στο μεταγραφικό σχεδιασμό του φετινού καλοκαιριού, ο Βρέντζος θα παίξει ενεργό ρόλο, αφού εκείνος θα κάνει τις τελικές συζητήσεις στα οικονομικής φύσεως ζητήματα.

Επίσης, για να ενισχύσουμε και τα όσα σας περιγράφουμε παραπάνω, ακόμα και οι ξένοι μάνατζερ που συναναστρέφονται μαζί του, έχουν την ίδια πληροφόρηση. Ότι αυτό το καλοκαίρι, θα είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Βρέντζο για να προωθήσουν την… πραμάτεια τους.

Ναι μεν θα "παίξουν μπάλα" οι Μοντέστο και Κοβάσεβιτς, ναι μεν θα έχει ειδικό ρόλο και ο Καρεμπέ στο μεταγραφικό κομμάτι του Ολυμπιακού, αλλά η αλήθεια είναι πώς ο Γιάννης Βρέντζος θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο το φετινό καλοκαίρι στις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε το γεγονός ότι με το που επέστρεψε από την Κίνα, κάθισε στο τραπέζι με τους Κοβάσεβιτς και Μοντέστο για να εξετάσουν τις επιλογές που έχουν στα χέρια τους στο θέμα του προπονητή. Βέβαια, από βδομάδα θα έχουμε εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά είναι ένας "φάκελος" με τον οποίο ασχολείται και ο Βρέντζος.

Τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο λοιπόν θα είναι κανονικά στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν και στην Αγγλία. Πώς θα καταφέρει να φέρει εις πέρας τη διπλή αποστολή σε Πειραιά και Νότιγχαμ σε ένα καυτό καλοκαίρι και για τις δύο ομάδες; Αυτό θα το δούμε στις… 31 Αυγούστου.

ΘΕΛΟΥΝ ΦΙΛΙΚΟ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ

Στο Νότιγχαμ επικρατεί ένας ενθουσιασμός με τα νέα δεδομένα στη διοίκηση του συλλόγου. Μια ματιά να ρίξει κανείς στο τι γράφουν στην Αγγλία οι τοπικές εφημερίδες (σ.σ. με πρώτη-πρώτη τη "Nottingham Post") και στα διάφορα φόρουμ των οπαδών, καταλαβαίνει ότι ποντάρουν πολλά στο… ελληνικό μοντέλο.

Μέσα σ’ όλα, αυτό που ζητάει ο κόσμος της Φόρεστ από τον Μαρινάκη είναι να γίνει και ένα φιλικό με τον Ολυμπιακό επί αγγλικού εδάφους, έτσι ώστε να πατήσει το "City Ground" μία ομάδα με καλό όνομα στην Ευρώπη. Έχει πολλά χρόνια να δώσει δυνατό φιλικό η Νότιγχαμ το καλοκαίρι.

Για παράδειγμα πέρσι είχε παίξει με Πορτ Βέιλ, Νοτς Κάουντ, Γκράντχαμ Τάουν και Χαλ στην προετοιμασία της για την Championship που ξεκινούσε αρχές Αυγούστου.

Το καλοκαίρι του 2015 έπαιξε με τις Μίαλμπι από την Σουηδία, Χέλσινγκορ από την Δανία, Στίβενεϊτζ, Ντονκάστερ και Σουόνσι.

Να πάμε και πιο πίσω; Το καλοκαίρι του 2014 είχε δώσει φιλικά με τις Πόρτο Β’ (!), Ρόδεραμ, Μίλτον Κέινς Ντονς, Γιορκ, Ρόδεραμ και μία… ερασιτεχνική (Ίλκεστον).

Θέλουν λοιπόν οι οπαδοί της Νότιγχαμ ένα φιλικό με τον Ολυμπιακό μέσα στον Ιούλιο.

Να θυμίσουμε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα πάνε 6 με 16 Ιουλίου στο Γκενκ και στις 25-26 του ίδιου μήνα είναι ο πρώτος αγώνας για τα προκριματικά του Champions League. Οπότε, η μοναδική κενή ημερομηνία είναι στο διάστημα 16 με 25 Ιουλίου. Κι αυτό, γιατί αρχές Αυγούστου ξεκινάει το πρωτάθλημα για τη Νότιγχαμ στην Championship.

News 24/7

24MEDIA NETWORK