Σε εγρήγορση στον Ολυμπιακό για τον... πάγκο!

Στο λιμάνι εξακολουθούν να εξετάζουν συγκεκριμένες περιπτώσεις προπονητών (Μοντανιέ, Ράμος, Καράνκα), δείγμα του ότι είναι ανοικτό το θέμα για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας ακόμα και μέσα στις επόμενες μέρες. Μόνο σίγουρη δεν είναι η παρουσία του Βούζα στον πάγκο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν αποτελεί είδηση ότι ο Βασίλης Βούζας ήταν εξ αρχής μία προσωρινή λύση και πώς στον Ολυμπιακό είχαν ανοικτές τις κεραίες τους για να έφερναν στον πάγκο έναν άνθρωπο που θα ολοκλήρωνε τη σεζόν και θα “έχτιζε” την ομάδα της νέας χρονιάς.

Ο Μάρτης δεν είναι και ο πιο εύκολος μήνας για να βρεθεί ένας προπονητής που θα πάρει τα “κλειδιά” των αποδυτηρίων. Το αρχικό πλάνο έλεγε ότι ο Ολυμπιακός θα πήγαινε με Βούζα κόντρα στην Μπεσίκτας και τον Ατρόμητο, στα δύο ματς του Καραϊσκάκη.

Για τους “ερυθρόλευκους” θα ήταν ό,τι καλύτερο αν κατάφερνε να πείσει έναν προπονητή να ερχόταν την επόμενη μέρα της νίκης επί του Ατρόμητου. Ωστόσο, το γεγονός ότι ακολουθούσε η πρόκληση της ρεβάνς της Τουρκίας και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν ήταν και πολύ εύκολο να “ψηθεί” ένας ξένος καλός προπονητής για να αναλάμβανε πριν από μία εβδομάδα την ομάδα.

Το ιδανικότερο θα ήταν να ερχόταν πριν από επτά βράδια, αλλά είπαμε: Ο εκάστοτε προπονητής έχει τις επιφυλάξεις του να πάει στον εκάστοτε Ολυμπιακό σε μία περίοδο που το πρόγραμμα είναι... φουλ σε ματς – φωτιά. Μπορεί να συμφωνεί στο οικονομικό σκέλος, όμως από την άλλη πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού του ο “Χ” προπονητής θα λέει: “Αν χάσω π.χ. με την Μπεσίκτας και τον Παναθηναϊκό, μπορεί ο Τύπος ή ο κόσμος να μου το χρεώσει και να με κυνηγούν αυτά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα”.

Πάνε όμως, πέρασαν αυτά τα ματς... Ο Ολυμπιακός έχει ξανά αγώνα σε 15 μέρες κόντρα στον Πλατανιά. Μέχρι τότε όμως θα είναι ο Βούζας στον κόκκινο πάγκο;

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ΠΑΕ εξακολουθούν να ψάχνουν προπονητή. Έχουν γραφτεί τα ονόματα των Μοντανιέ, Ράμος και Καράνκα. Όλα αυτά τα ονόματα όντως έχουν τεθεί στα υπόψη των “ερυθρολεύκων”. Από την ΠΑΕ δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό πέρα από μία διάψευση το μεσημέρι ότι υπήρχε ραντεβού Βρέντζου – Βούζα για το διαζύγιο των δύο πλευρών!

Φαίνεται πάντως ότι είναι σε εγρήγορση στο λιμάνι. Έχουν κάνει τις προτάσεις τους σε κάποιους προπονητές και περιμένουν. Αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της εποχής για να πειστεί ένας καλός προπονητής. Αν τώρα ήταν Ιούνιος και όχι Μάρτιος, σίγουρα θα είχε αυτή τη στιγμή νέο προπονητή ο Ολυμπιακός.

Παρόλα αυτά το θέμα παραμένει ανοικτό και δεν αποκλείεται στο τέλος να υπάρξουν αλλαγές στην τεχνική ηγεσία. Μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας (20/3) πάντως ο Βασίλης Βούζας είναι κανονικά στο πόστο του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK