Σίλβα: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι"

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ κόντρα στον Λεβαδειακό, απάντησε για το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης, ενώ έκανε αναφορά στον Εστεμπάν Καμπιάσο.

Σίλβα: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι"
Σίλβα

Η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του Ολυμπιακού μετά από το ματς με τον Λεβαδειακό:

Τι συνέβη και έφτασε στο τέλος να πάρει τη νίκη με καραμπόλες και αρκετή δόση τύχης;

"Είναι αλήθεια ότι ο τρόπος που μπήκε το πρώτο γκολ χρειαζόταν αρκετή τύχη, αλλά δεν ήταν όλο το ματς αυτό γκολ. Είχαμε ξεκάθαρη ευκαιρία στο ξεκίνημα, είχαμε 4-5 ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο που ήταν καλύτερο, γιατί στο δεύτερο έπεσε η ποιότητα. Επιμείναμε και καταφέραμε να φτάσουμε νίκη. Είναι σημαντικό ότι πήραμε το θετικό αποτέλεσμα χωρίς να είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας".

Πού οφείλεται το γεγονός ότι έπεσε η εικόνα της ομάδας;

"Είναι αλήθεια ότι στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η ένταση. Πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας για προβλήματα που είχαμε για να τα διορθώσαμε. Είναι σημαντικό ότι επιμείναμε και δεν παραδοθήκαμε. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δεν μας αρέσει να πέφτει η ένταση. Θέλω να μιλήσω και για τους φιλάθλους μας, που πίστευαν περισσότερο ότι θα γυρίσει το και μας βοήθησαν πολύ. Όταν είδαμε ότι το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του, προσπαθήσαμε με αλλαγές και ρισκάραμε αρκετά για να ανακτήσουμε αυτόν τον ρυθμό".

Είστε ικανοποιημένος με επιλογές επίθεση κι αν χρειάζεστε φορ περιοχής;

"Αν και αυτή η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι προπονητές και η διοίκηση ξέρουν τις ανάγκες και συζητούν διαρκώς για να βελτιώνεται η ομάδα. Το συζητάμε και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και το κάνουν. Είναι προτιμότερο να μιλάμε για τους παίκτες που έχουμε και είναι επιλογές που έχουμε και μας βοηθάνε. Έχουμε τον Χάρα, τον Πουλίδο που δεν είναι η φυσική του θέση και τον Άλφρεντ και με τη δουλειά και το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου η ομάδα θα βελτιωθεί".

Ο Καμπιάσο πολύ απλός, ποιότητα στη μεσαία γραμμή. Ένα σχόλιο;

"Δεν μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα για παίκτες, αλλά για το σύνολο. Παρ’ όλα αυτά είναι παίκτης που δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, ήρθε αργά και δεν είναι πανέτοιμος, έπρεπε όμως να παίξει καθώς υπήρχαν και ορισμένες απουσίες. Είναι παίκτης με ταλέντο, με δύναμη, πολλή εμπειρία και πάντα θα βοηθάει όσο μπορεί".

Η διακοπή θα βοηθήσει;

"Η δουλειά μας γίνεται καθημερινά για να διορθώνουμε τα λάθη, δεν περιμένουμε τη διακοπή για να το κάνουμε. Σίγουρα θα μας βοηθήσει αν επανέλθουν κάποιοι που είναι τραυματίες, καθώς είχαμε τρεις απόντες σήμερα".

Διαβάστε ακόμη:

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK