Σίλβα: "Ευχαριστημένος μόνο για τους τρεις βαθμούς"

Η ποιότητα του παιχνιδιού στην Τρίπολη δεν άφησε ικανοποιημένο τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος στάθηκε μόνο στους τρεις βαθμούς. Τι είπε για Ερνάνι και Καπίνο.

Σίλβα: "Ευχαριστημένος μόνο για τους τρεις βαθμούς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόνο τους τρεις βαθμούς κρατά από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα στην Τρίπολη ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ποιότητα του παιχνιδιού. Διαβάστε τι είπε για τη χρησιμοποίηση του Καπίνο και την εμφάνιση του Ερνάνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

"Αυτό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί, η νίκη και ένα όμορφο γκολ στην αρχή. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα του παιχνιδιού. Για το μόνο που έμεινα ευχαριστημένος είναι οι τρεις βαθμοί. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε από τα λάθη μας".

Για την εμφάνιση του Ερνάνι: "Είναι ικανοποιητικό το γεγονός ότι ένας παίκτης που δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής καταφέρνει να σκοράρει. Είναι σημαντικό για εμάς. Κάθε ομάδα που θέλει να παίζει επιθετικά χρειάζεται πολλούς ποδοσφαιριστές που να σκοράρουν. Όλο αυτό είναι ένα αποτέλεσμα της δουλείας που γίνεται. Είναι γεγονός ότι έχουμε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι θετικό για εμάς".

Για τον τραυματισμό του Καπίνο: "Ποτέ μία αναγκαστική αλλαγή δεν είναι κάτι ευχάριστο. Πιστεύω ότι δεν είναι πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Καπίνο, αλλά είναι πολύ νωρίς να το αναλύσουμε. Θα περιμένουμε τους γιατρούς".

Για το αν η βασική επιλογή του Καπίνο έγινε με την ελπίδα να συνεχιστεί το Κύπελλο Ελλάδας: "Όχι δεν έχει σχέση με το Κύπελλο. Είναι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού, δεν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και έπρεπε να πάρει συμμετοχή σήμερα. Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές έτσι και αυτός δουλεύει στις προπονήσεις και του δόθηκε η ευκαιρία του βασικού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θεοδωρίδης: "Ο Σίλβα θα μείνει"

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK