Σίλβα: "Μια μεταγραφή ακόμη"

Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε μετά το τέλος του φιλικού με την Εθνική Κατάρ για τις εντυπώσεις του από την εικόνα του Ολυμπιακού, ενώ αναφερόμενος στα μεταγραφικά υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη.

Σίλβα: "Μια μεταγραφή ακόμη"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τις έως τώρα εντυπώσεις του από την προετοιμασία:

"Εγώ κρατάω τις καλές εντυπώσεις από την προετοιμασία. Πιστεύω πως ήταν μια καλή προετοιμασία για εμάς. Πρέπει να ξεχάσουμε ότι αλλάξαμε το τεχνικό τιμ και όταν θέλεις να αλλάξει το παιχνίδι μιας ομάδας, να βάλεις καινούργιες ιδέες σε μια ομάδα, θέλει χρόνο. Αλλά κρατάω τα θετικά που είχε αυτή η προετοιμασία, που σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε. Έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας, για να ξεκινήσουν την αγωνιστική περίοδο και θα είμαστε έτοιμοι".

Για τις δυσκολίες της φιλικής αναμέτρησης με το Κατάρ:

"Πιστεύω ότι οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες. Πέρα από τον καιρό, από τη ζέστη και την υγρασία, ήταν πολύ ψηλό το χόρτο του γηπέδου. Υπήρχε και αέρας σε ορισμένες φάσεις του αγώνα, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι δικαιολογία. Η ομάδα φάνηκε κουρασμένη μετά από τόσο σκληρή προετοιμασία που κάναμε και παρόλα αυτά η ομάδα δούλεψε μέσα στο γήπεδο, το οποίο σημαίνει πως είμαστε σε καλή κατάσταση, ώστε να είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα δεν ήμασταν τόσο ενεργοί, όπως ήμασταν στα τελευταία παιχνίδια που παίξαμε, αλλά η ομάδα κράτησε και στα 90 λεπτά. Πιστεύω πως η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν χρειαστεί και κρατάω αυτές τις καλές εντυπώσεις, που δείξαμε σήμερα".

Για τις μεταγραφικές κινήσεις:

"Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο οι ποδοσφαιριστές, που είναι αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Κοιτάμε στην αγορά για να βρούμε έναν παίκτη, που μπορεί να βελτιώσει και να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό σημαίνει συζητάμε με τη διοίκηση. Το σημαντικό είναι να δουλεύουμε με τους παίκτες, που έχουμε στη διάθεσή μας, οι οποίοι είναι ο βασικός κορμός της ομάδας. Σίγουρα ίσως υπάρξει μια ακόμα κίνηση, μέχρι το τέλος των μεταγραφών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK