Σίλβα: "Να κερδίσουμε όλα μας τα παιχνίδια"

Ιδιαίτερα φιλόδοξος εμφανίστηκε ο Μάρκο Σίλβα παρά την ήττα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Ντούκλα Πράγας, καθώς μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν θέλει να χάσει ούτε αγώνα.

"Είναι φυσιολογικό να έχουμε κούραση. Ουσιαστικά αυτό το ματς ήταν η έβδομη προπόνηση που κάνουμε γιατί έτσι βλέπουμε τα φιλικά παιχνίδια. Σίγουρα το να κερδίζεις είναι κάτι που το θέλουν όλοι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στο δεύτερο κάναμε κάποιες αλλαγές, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και τις θέσεις μας. Το σημαντικό είναι πως θέλουμε να φτιάξουμε την ομάδα, φιλοδοξία μας είναι να κερδίσουμε όλα μας τα παιχνίδια", ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova.

Ερωτηθείς εάν οι παίκτες ανταποκρίνονται στα "θέλω" του, ο Μάρκο Σίλβα απάντησε: "Είμαστε ακόμα στην αρχή, είναι φυσιολογικό όλοι οι παίκτες να είναι σοβαροί , να δουλεύουν σοβαρά γιατί θέλουμε να περάσουμε τις ιδέες μας. Σήμερα δεν τις είδαμε, κάτι για το οποίο ευθύνεται το γεγονός πως είναι ακόμα αρχή, αν συνεχίσουμε τη δουλειά μας όμως θα το δούμε στα επόμενα παιχνίδια".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν έχει πάρει αποφάσεις για το ρόστερ, ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" είπε: "Τώρα πρέπει να δούμε όλους τους παίκτες, τώρα γύρισαν παίκτες που ήταν πολύ σημαντικοί για εμάς (σ.σ. διεθνείς). Όλοι όμως είναι σημαντικοί, πρέπει να δουλέψουμε με όλους και να κάνουμε μία ανάλυση. Σίγουρα μετά τα παιχνίδια στην Αυστρία θα έχουμε μία εικόνα, αλλά και μετά το τουρνουά της Τουρκίας θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις".

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Ντούκλα Πράγας 0-1