Σίλβα: "Το μυστικό της επιτυχίας είναι η σκληρή δουλειά"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του ήταν ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα:

Το ματς, την σημασία της διακοπής και την κόπωση: "Δεν σας κρύβω πως επειδή έχουμε πολλά συνεχόμενα ματς και παρά τις πολλές νίκες το γεγονός πως έχουμε μία εβδομάδα ξεκούρασης είναι θετικό. Αν και κάναμε ροτέισον σήμερα είχαμε παίκτες που αγωνίστηκαν 90 λεπτά και πρέπει να ξεκουραστούν. Επίσης οι τραυματίες θα μπορούν να γυρίσουν. Έτσι παρότι είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία δεν σας κρύβω πως η διακοπή είναι σημαντική".

Το ντέρμπι με Παναθηναϊκό και την εμπειρία του με Σπόρτινγκ από ντέρμπι στην Πορτογαλία: "Ναι η αλήθεια είναι πως έχω παίξει ξανά σε ντέρμπι. Είμαι έτοιμος να το κάνω ξανά. Είμαι έτοιμος για το ντέρμπι. Δεν θα αρχίσουμε από τώρα διότι δεν θα έχουμε όλους τους παίκτες μαζί μας. Θα γίνει την άλλη εβδομάδα όπου όλοι θα είμαστε παρόντες. Τρεις ή τέσσερις ημέρες πριν το ντέρμπι θα είμαστε όλοι μαζί και θα είμαστε πανέτοιμοι".

Τη νοοτροπία από Ελλάδα σε Ευρώπη και το... μυστικό της ομάδας: "Τίποτα δεν είναι εύκολο στην ζωή. Έτσι είναι και στο ποδόσφαιρο. Όλα οφείλονται στην δουλειά. Σήμερα αναγνωρίζουμε πως θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν καλύτερα από πλευράς εικόνας αλλά δεν είναι εύκολο μετά από το Τσάμπιονς Λιγκ. Μυστικό δεν υπάρχει εκτός από την σκληρή δουλειά".

Τον Καμπιάσο και ότι δεν έπαιξε στο κέντρο και το εάν ήταν θέμα ετοιμότητας: "Όχι. Είναι καθαρά απόφαση δική μου. Σήμερα έπαιξαν 4 παίκτες διαφορετικοί σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Είπαμε να μην κάνουμε άλλη αλλαγή. Σήμερα οι παίκτες στο κέντρο ήταν άψογοι. Ο Κασάμι ήταν πολύ καλός και σίγουρα ήταν από τους καλύτερους του αγώνα και δεν υπήρχε λόγος να τον αντικαταστήσω".

Τα καλά λόγια του τεχνικού του Ηρακλή και την γνώμη του για τον σύλλογο: "Τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά του λόγια. Ο Ηρακλής μας δημιούργησε προβλήματα, κάτι που περιμέναμε. Είναι μία ομάδα καλά οργανωμένη με καλή άμυνα. Σε σχέση με το μέλλον έχουμε δύο ημέρες να ξεκουραστούμε. Από την Τετάρτη θα πιάσουμε ξανά δουλειά και δεν θα αλλάξει τίποτα. Θα πάμε το ίδιο μέχρι τον Μάϊο. Με την ίδια λογική".

Τον Ντα Κόστα και την βελτίωση της εικόνας του συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια:"Καταλαβαίνω την ερώτησή σας. Όταν ήρθε ο Μανουέλ στην αρχή της χρονιάς μας έδειξε το επίπεδό του και πως θα ήταν σημαντικός για εμάς. Όμως τραυματίστηκε και με τον Πλατανιά έδειξε πως δεν ήταν έτοιμος. Από τότε πέρασαν ημέρες και σήμερα μας βοήθησε πολύ. Δεν έχουμε αμφιβολία πως θα κάνει το ίδιο στο μέλλον και ότι θα συνεχίσει να δουλεύει και να βελτιώνεται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-0