"Σκοτωμός" Τσόρι – Φορτούνη

Τα διλήμματα του Μπέντο λίγο πριν από τη σέντρα: Όλα είναι ανοικτά για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. Μάχη για το δεκάρι και για τα «φτερά» της επίθεσης. Ρεπορτάζ: Αλέξης Βριβίλης.

"Σκοτωμός" Τσόρι – Φορτούνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν περίμενε κάποιος ότι ο Μπέντο θα "φωτογράφιζε" ενδεκάδα στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει ΑΕΚ, τότε θα πρέπει να κάνει υπομονή και να περιμένει να δει τους «έντεκα» απευθείας στην επίσημη ενημέρωση από την Σούπερ Λίγκα μία ώρα πριν από το ντέρμπι!

Ο Πορτογάλος τεχνικός απέφυγε να κάνει δίτερμα στην προπόνηση και έτσι από τη μεσαία γραμμή και μπροστά επικρατεί ένα… αλαλούμ στις εκτιμήσεις των παικτών για το ποιος θα βρεθεί τελικά στο αρχικό σχήμα.

Η μεγάλη «μάχη» αναμένεται να γίνει στον επιτελικό χαφ. Ο Φορτούνης προπονήθηκε κανονικά και πιθανότατα αυτός θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Από την άλλη υπάρχει και ένας Τσόρι που… καραδοκεί και έχει τις πιθανότητές του.

Τι γίνεται στα "φτερά"

Επίσης είναι ανοικτό το θέμα με τα "φτερά" της επίθεσης. Ο Σεμπά αυτή τη στιγμή μοιάζει αουτσάιντερ και οι Ελιουνούσι – Μάριν ως οι επικρατέστεροι για να πλαισιώσουν τον Ιντέγιε.

Οι μόνοι σίγουροι στην ενδεκάδα θεωρούνται από τον Μιλιβόγεβιτς και πίσω. Δηλαδή ο Καπίνο στο τέρμα και οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια στην τετράδα της άμυνας.

Ερωτηματικό αποτελεί ο παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς στα χαφ, με τον Αντρέ Μαρτίνς να έχει αυτή τη στιγμή ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Καμπιάσο.

Ο Μπέντο έχει φροντίσει να κρατήσει καλά κρυμμένα τα μυστικά του, αφού δεν έχει πει το παραμικρό στους ποδοσφαιριστές του για τους έντεκα που έχει στο μυαλό του να ξεκινήσουν στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι γυναικάρες των ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK