ΣΟΚ: Θύμα απαγωγής ο Άλαν Πουλίδο!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Όπως ανέφεραν αρχικά τα μεξικάνικα Μέσα και στη συνέχεια επιβεβαίωσε η Αστυνομία, ο Άλαν Πουλίδο φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής, με τις αστυνομικές αρχές της χώρας να προσπαθούν να στοιχειοθετήσουν την υπόθεση και να διασταυρώσουν τις πληροφορίες.

ΣΟΚ: Θύμα απαγωγής ο Άλαν Πουλίδο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με τα μεξικάνικα Μέσα, τα οποία αποκάλυψαν το μεσημέρι της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) την είδηση, ο επιθετικός του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο, φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής από 6 μασκοφόρους άνδρες.

Βάσει των ίδιων πηγών, στις 2 τα ξημερώματα (ώρα Μεξικό) έγινε τηλεφώνημα στο κέντρο έκτακτης ανάγκης της Αστυνομίας, το οποίο φέρεται να αφορούσε τον Μεξικανό στράικερ (κάτι που οι Αρχές της χώρας προσπαθούν να επιβεβαιώσουν).

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να επικοινωνήσει με τις Αρχές της Χώρας, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο. Παράλληλα, βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους οικείους του ποδοσφαιριστή του, οι οποίοι επιβεβαίωσαν πως ο 25χρονος δεν γύρισε σπίτι, ωστόσο και εκείνοι περιμένουν ενημέρωση από την Αστυνομία.

Ο Πουλίδο, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, φέρεται να έχει απαχθεί από αγνώστους (την ώρα που βρισκόταν με την κοπέλα του) στη Λεωφόρο Ιντερεχιδάλ της γενέτειράς του, Σιουδάδ Βικτόρια (πρωτεύουσα της πολιτείας Ταμαουλίπας), με την Αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό, ούσα παράλληλα ιδιαίτερα "σφιχτή" στις πληροφορίες προς τα έξω, αφού η ζωή του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι Αρχές δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα για το συμβάν, αλλά το επιβεβαιώνουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένας τηλεοπτικός σταθμός αποκάλυψε πως ο αδερφός του Άλαν Πουλίδο, Αρμάντο, επιβεβαίωσε την είδηση της απαγωγής του.

Από τον Ολυμπιακό προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι άλλο νεότερο. Οι άνθρωποι του συλλόγου ενημερώθηκαν για το περιστατικό από τα ΜΜΕ και περιμένουν και αυτοί από την πλευρά τους τις εξελίξεις της συγκλονιστικής υπόθεσης.

ΣΟΚ: Θύμα απαγωγής ο Άλαν Πουλίδο!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ

Ο Άλαν Πουλίδο έκλεισε το Σάββατο με την κοπέλα του 5 μήνες σχέσης και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έχει ποστάρει φωτογραφία λίγες ώρες πριν το συμβάν, όπου φαίνεται να ετοιμάζεται για τη βραδινή έξοδο με την αγαπημένη του.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!

Στην πολιτεία Ταμαουλίπας η απαγωγή είναι... συνηθισμένο φαινόμενο και είναι χαρακτηριστικό πως το ποσοστό απαγωγών σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα είναι στο απίστευτο 469%!

Η ΠΕΡΙΟΧΗ

ΣΟΚ: Θύμα απαγωγής ο Άλαν Πουλίδο!
ΣΟΚ: Θύμα απαγωγής ο Άλαν Πουλίδο!
ΣΟΚ: Θύμα απαγωγής ο Άλαν Πουλίδο!

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για το θέμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK