Στέφανος Καπίνο: Η "μετάλλαξη"

Από τον τρελό πανηγυρισμό του ως παίκτης του Παναθηναϊκού στο 0-3 το 2014 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στην τρομερή εμφάνιση της 19ης Μαρτίου 2017, υπερασπιζόμενος την "ερυθρόλευκη" εστία. Η ιστορία της... "μετάλλαξης" του Στέφανου Καπίνο και η "αιώνια" διαδρομή του.

Στέφανος Καπίνο: Η "μετάλλαξη"

Αν και διανύει μόλις το 23ο έτος της ηλικίας του, ο Στέφανος Καπίνο, έχει προλάβει να κάνει τη διαδρομή Λεωφόρος - Φάληρο, καταγράφοντας αξιοσημείωτα νούμερα, τόσο με την πράσινη, όσο και με την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ... ΠΡΑΣΙΝΟ

Ο διεθνής γκολκίπερ έγινε γνωστός στο πανελλήνιο ως ποδοσφαιριστής του "τριφυλλιού", με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2014, πριν δοκίμασει την τύχη στη Γερμανία κάτω από τα δοκάρια της εστίας της Μάιντς.

Αν μετρήσει κανείς τις κορυφαίες βραδιές του νεαρού τερματοφύλακα, σίγουρα θα σταθεί στο βράδυ της 2άς Μαρτίου 2014, όταν ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε εκτός έδρας του Ολυμπιακού με 3-0, στη μεγαλύτερη (σε εύρος) νίκη των "πρασίνων" επί του "αιωνίου" αντιπάλου τα τελευταία χρόνια.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Εκείνο το βράδυ ο Καπίνο είχε καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, βλέποντας τους συμπαίκτες του να... φιλοδωρούν με τρία τέρματα το "ερυθρόλευκο" τέρμα. Χαρακτηριστική της έντασης με την οποία έζησε εκείνο το ματς ο 20χρονος τότε γκολκίπερ, είναι και η σχετική φωτογραφία που ακολουθεί...

Στέφανος Καπίνο: Η "μετάλλαξη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο τέλος της σεζόν εκείνης ο Στέφανος Καπίνο αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, όμως στη Μάιντς όπου... μετακόμισε, δεν κατάφερε να βρει... χημεία και το καλοκαίρι του 2015 μάζεψε τις βαλίτσες του και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, προκειμένου να υπερασπιστεί την εστία του μέχρι πρότινος "αιωνίου" αντιπάλου.

ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ... ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

Στην πρώτη σεζόν με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος ο Έλληνας γκολκίπερ δεν κατάφερε να πάρει πολύ χρόνο έχοντας να ανταγωνιστεί τον "πολύ" Ρομπέρτο. Ο Ισπανός όμως αποχώρησε πριν από την έναρξη της εφετινής σεζόν, επιστρέφοντας στην Ισπανία και ο δρόμος για την καθιέρωση του Καπίνο, άνοιξε για τα καλά.

Ο δανεικός από τη Γιουβέντους, Λεάλι, όμως που έπαιζε αρχικά σε κύπελλο και Ευρώπη, έφτασε να πάρει τη φανέλα του βασικού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου διεθνή. Τα... ψωμιά του Ιταλού όμως φάνηκε πως ήταν μετρημένα, αφού μετά από μια σειρά απογοητευτικών εμφανίσεων, έφτασε το... πλήρωμα του χρόνου προκειμένου να αλλάξουν εκ νέου τα δεδομένα.

Η... ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ

Πριν το ντέρμπι "αιωνίων" της Κυριακής, ο Λεάλι βρέθηκε στα... αζήτητα και ο Καπίνο επέστρεψε στη θέση του και τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Στέφανος Καπίνο: Η "μετάλλαξη"

Μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση του Ολυμπιακού που έφερε την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό, το μόνο θετικό που είχαν να κρατήσουν οι πρωταθλητές από τα 90 και κάτι λεπτά στη Λεωφόρο, ήταν εξαιρετική εμφάνιση του Στέφανου Καπίνο, γεγονός που πιστοποίησε και με τη... βούλα τη... μετάλλαξή του.

Χωρίς δόση υπερβολής, ο Καπίνο ήταν αυτός που στέρησε από τους "πράσινους" μια ευρεία σε έκταση νίκη, δηλώνοντας παρών σχεδόν σε κάθε επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων, πλην μίας και μοναδικής. Αυτής του 15ου λεπτού, όταν μετά από εξαιρετική επέμβαση σε τετ α τετ του Κλωναρίδη, ο Μπεργκ έπιασε ένα από καλύτερα σουτ της ζωής του, για να καταφέρει να νικήσει τον 23χρονο τερματοφύλακα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK