"Στη Φενέρμπαχτσε ο Μιλιβόγεβιτς"

Θετικός στην πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στη Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα. Πόσο θα κοστίσει.

"Στη Φενέρμπαχτσε ο Μιλιβόγεβιτς"

Ο Ολυμπιακός είπε το "ναι" στη μεταγραφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στη Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας " Sportday".

Το κείμενο κάνει λόγο για αποκλειστικές πληροφορίες από την Τουρκία, σύμφωνα με τις οποίες τα "καναρίνια" προχώρησαν σε τρίτη επίσημη πρόταση, ύψους 9.000.000 ευρώ, την οποία οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν μπορούσαν να... αρνηθούν.

Ο πρώην τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Βίτορ Περέιρα, επιθυμεί διακαώς τον Σέρβο μέσο και γι' αυτό επιμένει σε αυτήν την υπόθεση, παρά τις αντιστάσεις της ελληνικής ομάδας.

Ο 24χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού στον Πειραιά από την Άντερλεχτ και το καλοκαίρι αποκτήθηκε με μεταγραφή έναντι 2.300.000 ευρώ, υπογράφοντας 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Περέιρα έχει ζητήσει και την απόκτηση του Αλμπέρτο Μποτία, με τον Ολυμπιακό να είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει μόνο εάν υπάρξει κάποια αξιόλογη προσφορά.

Διαψεύδουν οι "ερυθρόλευκοι"

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι δεν τίθεται θέμα συμφωνίας. Οι Τούρκοι όντως εξετάζουν τον ποδοσφαιριστή εδώ και καιρό, ωστόσο δεν έχει υπάρξει κάτι για τον ποδοσφαιριστή.

Όπως σημειώνεται, οι πληροφορίες από τη γειτονική χώρα πρόκειται για "παραμύθια" και δεν υπάρχει κανένα θέμα του Σέρβου μέσου με τον τουρκικό σύλλογο.

Διαβάστε ακόμη

Ελάχιστες οι ελπίδες για Παναθηναϊκό, κανονικά στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός

Τσάρλυ: Το άδειο ρόστερ του Ολυμπιακού

News 24/7

24MEDIA NETWORK