Στη λίστα για σέντερ φορ και ο Πάμπλο Οσβάλντο!

Ο -γεννημένος στην Αργεντινή- Ιταλός διεθνής στράικερ Πάμπλο Οσβάλντο ενδιαφέρει σοβαρά τον Ολυμπιακό για τη θέση του σέντερ φορ.

Στη λίστα για σέντερ φορ και ο Πάμπλο Οσβάλντο!
© ACTION IMAGES

"Ακόμη κι αν κάποιος από τους παίκτες που βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις επιλέξει άλλη ομάδα, θα πάρουμε ακόμη καλύτερο". Αυτή τη φράση έλεγαν με νόημα και με κατηγορηματικό τόνο στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί η μεταγραφή του Μπόγιαν Κρίκιτς στη Στόουκ.

Ένας από τους "καλύτερους" που απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας, λοιπόν, για τη θέση του σέντερ φορ είναι ο Πάμπλο Οσβάλντο της Σαουθάμπτον, ο οποίος έχει μπει στη λίστα των υπό πώληση από τον αγγλικό σύλλογο! Ο 28χρονος διεθνής Ιταλός στράικερ, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Αργεντινή και εφέτος αγωνίστηκε ως δανεικός με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ιταλίας Γιουβέντους εξετάζεται σοβαρά από τους "ερυθρόλευκους" και βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα μαζί με τον Βέλγο διεθνή Γέλε Βόσεν της Γκενκ και όχι μόνο.

Καλά ενημερωμένες πηγές από τη γειτονική Ιταλία, αλλά και την Αγγλία αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν μπει στο κυνήγι της απόκτησης του σπουδαίου στράικερ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Ρόμα, αλλά στην Ισπανία με τη φανέλα της Εσπανιόλ, άρα τον γνωρίζει από πρώτο χέρι και ο Μίτσελ!

Με ύψος 1.82, εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και πλούσια σωματικά προσόντα, ο Οσβάλντο μπορεί να δυσκολεύθηκε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Premiership, ωστόσο, ανήκει στην κατηγορία των επιθετικών που οι περισσότερες ομάδες θα ήθελαν στο ρόστερ τους.

Στη διάρκεια της περυσινής περιόδου αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια με τη φανέλα της Σαουθάμπτον και πέτυχε 3 γκολ, ενώ από τον Γενάρη και μετά παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Γιουβέντους με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος (1 γκολ, μία ασίστ) κι άλλα 7 στο Europa League (2 γκολ).

Η αξία του ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός επιδιώκει να τον αποκτήσει είτε με κανονική μεταγραφή, αν ρίξει τα ποσά στα 6-7 εκατομμύρια ευρώ, είτε με δανεισμό για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Το ζητούμενο, ωστόσο, είναι να πεισθεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με δέλεαρ ένα καλό συμβόλαιο, με τη φανέλα της πρωταθλήτριας ομάδας και εξασφαλισμένη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK