Στη Ρώμη για τις υπογραφές ο Χολέμπας

Στην ιταλική πρωτεύουσα βρίσκεται ο Χοσέ Χολέμπας, προκειμένου να περάσει από τα ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Ρόμα.

Στη Ρώμη για τις υπογραφές ο Χολέμπας
INTIME SPORTS

Τα τυπικά απομένουν πλέον για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χοσέ Χολέμπας από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα. Μετά το deal για τον Κώστα Μανωλά, οι "ερυθρόλευκοι" τα βρήκαν με τους Ρωμαίους για ακόμη έναν ποδοσφαιριστή.

Ο Χολέμπας βρίσκεται ήδη στη Ρώμη, όπου θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "τζιαλορόσι". Εκεί θα βρει συμπαίκτες του πρώην "ερυθρόλευκους", Κώστα Μανωλά και Βασίλη Τοροσίδη.

Στη Ρώμη για τις υπογραφές ο Χολέμπας

Η Serie Α ξεκινάει σήμερα και η Ρόμα κάνει πρεμιέρα στο Ολιμπίκο κόντρα στη Φιορεντίνα, με τον Χοσέ Χολέμπας να αναμένεται να παρακολουθήσει το ματς από τα επίσημα του σταδίου. Στην 11άδα μάλιστα των Ρωμαίων απ' ότι φαίνεται θα βρεθούν τόσο ο Μανωλάς, όσο και ο Τοροσίδης.

Όπως όλα δείχνουν, οι επίσημες ανακοινώσεις θα έρθουν εντός των προσεχών ημερών. Όσον αφορά τέλος το ποσό της μεταγραφής, σύμφωνα με το ιταλικό "Sky Italia", η πρόταση της Ρόμα ήταν περίπου 3.000.000 ευρώ και έγινε δεκτή από τους Πειραιώτες. Δεν αποκλείεται πάντως το deal να αφορά και δανεισμό του Χολέμπας για ένα χρόνο και τα 3.000.000 ευρώ να έχουν μπει σαν οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη:

Θέλει Χολέμπας η Ρόμα

"Περνάει ιατρικά ο Χολέμπας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK