Στην Αγγλία γράφουν για 16 εκατ. και... κάτι!

Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της συμφωνίας Ολυμπιακού-Κρίσταλ Πάλας για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Η συνάντηση Βρέντζου με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου που "κλείδωσε" το deal. Τι θα πάρει ο 25χρονος άσος για κάθε χρόνο της συνεργασίας του με τη νέα του ομάδα. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Αλέξη Βιρβίλη

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÍÃÊ ÌÐÏÉÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - YOUNG BOYS
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÍÃÊ ÌÐÏÉÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - YOUNG BOYS EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς που δεν έλεγε τίποτα στους συμπαίκτες του μέχρι και πριν από λίγη ώρα, έφερε μία πρόταση που μέχρι πριν από λίγο καιρό φάνταζε... απίθανη! Τι υποστηρίζουν στο Νησί για το μεγάλο “deal”.

Όπως διαβάσατε πριν από λίγη ώρα στο Contra.gr, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς πάει στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Κρίσταλ Πάλας.

Στο πρώτο άκουσμα της είδησης γινόταν λόγος για 15 εκατομμύρια ευρώ. Στην Αγγλία όμως κυκλοφορεί η πληροφορία ότι η συμφωνία έκλεισε στα 16 εκατομμύρια συν κάποια μπόνους!

Αυτό που μας μεταφέρθηκε από ρεπόρτερ Κρίσταλ Πάλας ήταν ότι ο Γιάννης Βρέντζος είχε συνάντηση με τους Λονδρέζους από το μεσημέρι της Δευτέρας (30/1) και τελικά μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις έγινε το "deal". Μάλιστα, εξ αρχής υπήρχε η αίσθηση ότι οι δύο πλευρές θα έφταναν σε συμφωνία...

Το θέμα πάντως τώρα είναι να μάθουμε για ποια μπόνους κάνουν λόγο οι ρεπόρτερ της αγγλικής ομάδας. Ξέραμε μέχρι και πριν από λίγες μέρες ότι μαζί με το μπόνους συμμετοχών θα έφτανε στα 15 εκατομμύρια. Όμως, στην Αγγλία έλεγαν με βεβαιότητα ότι τα 16 εκατομμύρια είναι “καθαρά” και υπάρχουν και κάτι... ψιλά από διάφορα “μπόνους”.

Οι δε ετήσιες απολαβές του Μιλιβόγεβιτς ανέρχονται γύρω στο 1,6εκ. με 1,7εκ. ευρώ, ενώ φέρεται να έχει και μία μείωση στο συμβόλαιό του σε περίπτωση που η Κρίσταλ Πάλας δεν καταφέρει να μείνει στην Premier League.

Στο μεταξύ, πάντα με τα όσα υποστηρίζουν οι ρεπόρτερ της Κρίσταλ Πάλας, ο Σαμ Αλαρντάις είχε επικοινωνήσει με τον Σέρβο αμέσως μετά το ματς στην Βέροια! Δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο πάντως από την πλευρά του Λούκα, ο οποίος κατά την επιστροφή της αποστολής από την Ημαθία μόνο συμπεριφορά φευγάτου δεν είχε. Έδινε την εντύπωση ότι θα έμενε μέχρι το καλοκαίρι στο λιμάνι. Δεν είχε πει το παραμικρό στους συμπαίκτες του και παρέπεμπε τους πάντες στον Ολυμπιακό.

Ο Μιλιβόγεβιτς λοιπόν αναμένεται να περάσει την Τρίτη (31/1) από ιατρικές εξετάσεις και κατ' επέκταση ο Αλαρντάις θα τον έχει στη διάθεσή του για το σαββατιάτικο (4/2) παιχνίδι με την Σάντερλαντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK