Στην αντεπίθεση περνάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Από τη στιγμή που δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός κανένα κατηγορητήριο για το ματς με τη Βέροια, δεν αναμένεται να υπάρξει τοποθέτηση, όμως σύντομα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις σε όλα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στην αντεπίθεση περνάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο παρακολουθούν τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για το περιβόητο ματς με τη Βέροια, το οποίο ολοκληρώθηκε 3-0, με το τρίτο γκολ να μπαίνει στο 91΄από τον Μάρκο Πάντελιτς και τηρούν στάση αναμονής.

Η διαπίστωση του εισαγγελέα "οι πρόεδροι των δύο ομάδων συμφώνησαν με αθέμιτες ενέργειες να διαμορφώσουν το τελικό σκορ του αγώνα, ο οποίος περιλαμβανόταν σε στοιχηματικές διοργανώσεις και με τις πράξεις τους πέτυχαν τον σκοπό που επεδίωκαν", δεν στηρίζεται σύμφωνα με τα λεγόμενα τους από καμία μαρτυρία, παρά μόνο σε μια εικοτολογία και αοριστολογία (όσον αφορά τον Ολυμπιακό) του πρώην παίκτη της Βέροιας και νυν της ΑΕΚ, Νίκου Γεωργέα, ο οποίος επικαλείται... κάποιον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που του είπε "κατάλαβα".

Σημειώνεται δε ότι δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ κανένα κατηγορητήριο, ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το αμέσως επόμενο διάστημα πάντως αναμένεται να υπάρξει τοποθέτηση του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να μιλήσει ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με... διευθύνσεις και ονόματα, με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Στον Πειραιά, τονίζουν μάλιστα ότι προηγήθηκαν και οι καταγγελίες του Τάκη Φύσσα για παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο, όπου υπήρξε απλά μια κατάθεση που κατέπεσε από τις δηλώσεις του Σα Πίντο.

Διαβάστε ακόμη:

Κατηγορούμενος και ο Μαρινάκης σύμφωνα με τη "Δίκη του ΣΚΑΪ", αναλαμβάνει ο ανακριτής και οι αθλητικοί δικαστές

News 24/7

24MEDIA NETWORK