Στην Αθήνα ο Καπίνο για τον Ολυμπιακό

Ο Στέφανο Καπίνο βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό!

Στην Αθήνα ο Καπίνο για τον Ολυμπιακό
Καπίνο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό ο Στέφανος Καπίνο! Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους".

Οι άνθρωποι των νταμπλούχων κινήθηκαν με απόλυτη μυστικότητα και κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τη Μάιντζ και να κλείσουν τη μεταγραφή, φέρνοντας πίσω στην Ελλάδα τον νεαρό διεθνή γκολκίπερ.

Ο Καπίνο αποκτάται ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με τον Ρομπέρτο. Περισσότερες πιθανότητες να παραχωρηθεί στην παρούσα φάση έχει ο Λόρια. Ο Έλληνας τερματοφύλακας λογίζεται για την ώρα ως κομμάτι της ομάδας των γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Από την Παιανία στον Πειραιά

Ο Καπίνο είναι προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ένας από τους πολλούς καλούς τερματοφύλακες που έβγαλε η σχολή της Παιανίας.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στις 17 Σεπτεμβρίου του 2011, στο ματς με τον Ατρόμητο, λόγω αποβολής του Ορέστη Καρνέζη. Έκτοτε μέτρησε 48 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τη σεζόν 2013-14, και αφού έφυγε ο Καρνέζης για την Ιταλία, ήταν ο βασικός γκολκίπερ του "τριφυλλιού" και στο φινάλε αυτής πωλήθηκε στη γερμανική Μάιντζ. Μπροστά του όμως βρήκε τον Κάριους και δεν μπόρεσε να καθιερωθεί, με αποτέλεσμα ένα χρόνο μετά να επιστρέψει στην Ελλάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK