Στην εξέδρα ο Τσόρι, με "συνταγή" ΠΑΟΚ ο Μπέντο

Έκπληξη με την απουσία του Αργεντινού από τη 18άδα του κυριακάτικου ντέρμπι. Έξω έμειναν και οι Ρομαό, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια και Μάριν. Το Contra.gr αναλύει το πλάνο του Μπέντο για τη "μάχη" με τον Παναθηναϊκό.

Στην εξέδρα ο Τσόρι, με "συνταγή" ΠΑΟΚ ο Μπέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Να λοιπόν που επιφύλαξε μία έκπληξη ο Πάουλο Μπέντο ως προς την κατάρτιση της 18άδας. Μόλις χθες βγήκε ο Τσόρι και είπε ότι «είμαι εδώ και έτοιμος να βοηθήσω στο ντέρμπι». Μία μέρα μετά ο Πορτογάλος τεχνικός τον… άφησε εκτός αποστολής και έτσι ο Αργεντινός θα δει το παιχνίδι από την εξέδρα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Μπέντο του έστειλε ακόμα ένα σαφέστατο μήνυμα ότι δεν τον έχει στις βασικές του επιλογές. Του είχε στείλει άλλωστε ένα ακόμα μήνυμα στην Αστάνα, όταν στη θέση του είχε χρησιμοποιήσει τον Αντρέ Μάρτινς.

Εκτός έμειναν επίσης και οι Ρομαό, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια και Μάριν. Ο Μπέντο πάντως αναμένεται να πάει με «συνταγή» ΠΑΟΚ. Δηλαδή να επιλέξει τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνη, Σεμπά, Ελιουνούσι και Ιντέγιε, ενώ στη θέση του Βιάνα που είχε παίξει τότε αριστερό μπακ, να χρησιμοποιηθεί ο Ελαμπντελαουί ή ο Ρέτσος.

Η 18άδα αποτελείται από τους Μποτία, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσο, Σεμπά και Βιάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έμειναν 1.000 εισιτήρια για το sold out στο ντέρμπι

News 24/7

24MEDIA NETWORK