Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Πάρντο

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Φελίπε Πάρντο και σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Πάρντο

Κατά τα φαινόμενα, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπράγκα για τη μεταγραφή του Φελίπε Πάρντο ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και τις επόμενες ώρες ο Κολομβιανός εξτρέμ θα λογίζεται ως ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών.

Οι δύο πλευρές έχουν βρει την χρυσή τομή στα 4.500.000 ευρώ, ποσό το οποίο αφορά την αποζημίωση που θα λάβει ο πορτογαλικός σύλλογος για την παραχώρηση του 25χρονου άσου.

Ο Φελίπε Πάρντο βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις (πιθανότατα το Σάββατο) και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια θα ενσωματωθεί με την αποστολή της νέας του ομάδας στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε ακόμη:

Παίρνει τον Πάρντο ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Γούτα ο Ολυμπιακός

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ