Στην Γαλλία ο Πάρντο, υποσχέθηκε γκολ και ασίστ

Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, ο Φελίπε Πάρντο έφτασε στην Γαλλία μαζί με τη σύζυγο και τα δυο τους παιδιά. Τι δήλωσε ο Κολομβιανός άσος στους δημοσιογράφους και πόσο είναι τελικά η ρήτρα στο συμβόλαιο του για αγορά το καλοκαίρι.

Στην Γαλλία ο Πάρντο, υποσχέθηκε γκολ και ασίστ
pardo

Ο Φελίπε Πάρντο αναμενόταν στην Γαλλία την Δευτέρα, όμως λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, η υπόθεση καθυστέρησε ελάχιστα. Τελικά ο 26άχρονος άσος πάτησε το πόδι του στην Ναντ και μάλιστα εκεί τον περίμεναν αρκετοί δημοσιογράφοι που του έκαναν αρκετές ερωτήσεις.

"Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην Ναντ", απάντησε αρχικά και συνέχισε: "Δεν αγωνίστηκα αρκετά στον Ολυμπιακό φέτος, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα. Πρόκειται για σπουδαία ομάδα με ξεχωριστούς οπαδούς. Ο Κριστιάν Καρεμπέ (ξεκίνησε την καριέρα του στην Ναντ) με ενθάρρυνε να υπογράψω. Πάντα ήταν κοντά μου και με στήριζε", κατέληξε.

Όσον αφορά τι θα φέρει στην ομάδα, είπε: "Είναι μία νέα πρόκληση για εμένα. Στόχος μου να επανέλθω στην ίδια κατάσταση που βρισκόμουν πέρσι όταν έπαιζα στο Τσάμπιονς Λγικ. Θέλω να σκοράρω και να βγάλω ασίστ, όπως και να φέρουμε την Ναντ σε μία καλύτερη θέση".

Στην Γαλλία κάνουν λόγο για εξάμηνο δανεισμό του παίκτη από τον Ολυμπιακό, ενώ για την οψιόν αγοράς το καλοκαίρι γίνεται λόγος για ένα ποσό περίπου στα 5.000.000€ ( ίσως περισσότερα).

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να περάσει τα ιατρικά το πρωί της Τετάρτης και στη συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, θα ανακοινωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι γράφουν οι Άγγλοι για Ολυμπιακό και Σισοκό
Ας μιλήσουμε για τον Μπέντο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK