"Στην Ιταλία για Ρομπίνιο ο Βρέντζος"

Στην Ιταλία για συζητήσεις με τη Μίλαν σχετικά με τον Ρομπίνιο βρίσκεται ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα.

AC Milan Brazilian forward Robinho celebrates after scoring during a Serie A soccer match between AC Milan and Cagliari, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept.1, 2013. (AP Photo/Simone Spada, Lapresse)
AC Milan Brazilian forward Robinho celebrates after scoring during a Serie A soccer match between AC Milan and Cagliari, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept.1, 2013. (AP Photo/Simone Spada, Lapresse) AP

Το " tuttomercatoweb", με αποκλειστικό δημοσίευμά του, υποστηρίζει ότι ο ισχυρός άντρας των πρωταθλητών Ελλάδας πέταξε στο Μιλάνο ώστε να επιταχυνθούν οι διαπραγματεύσεις για τον Βραζιλιάνο επιθετικό των "ροσονέρι".

Στην ατζέντα του υπάρχει συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή των Ιταλών, Αντριάνο Γκαλιάνι, όπου θα του μεταφέρει την πρόταση δανεισμού με προοπτική αγοράς του διεθνή ποδοσφαιριστή και πρώην αρχηγού της εθνικής Βραζιλίας.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μίλαν δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση της μέχρι στιγμής σχετικά με προτάσεις δανεισμού του παίκτη, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Φίλιπο Ιντζάγκι.

Υπενθυμίζεται ότι η Μίλαν έχει δεχθεί πρόταση για τον 30χρονο φορ από τους "ερυθρολεύκους", όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γκαλιάνι με δηλώσεις του στο "Sky Italia", με το ενδιαφέρον να υφίσταται εδώ και αρκετό καιρό.

Όπως επεσήμανε ο έμπειρος παράγοντας των "ροσονέρι", η Τετάρτη θα ήταν η μέρα που θα ξεκαθάριζαν πολλά πράγματα για το μέλλον του πρώην άσου της Σάντος, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ρομπίνιο της Μίλαν

Διαβάστε ακόμη

Σχόλιο Σταύρος Γεωργακόπουλος: Ρομπίνιο - Ο νέος Σαβιόλα και ο ρόλος του Ζιοβάνι!

"Πρόταση Ολυμπιακού για Ρομπίνιο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK