Στου δρόμου τα... μισά ο Μάριν!

Ο Γερμανός άσος έκανε "παπάδες" στην πρεμιέρα κόντρα στην Βέροια, αλλά δεν αποτελεί μυστικόότι ακόμα θέλει δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Στου δρόμου τα... μισά ο Μάριν!
Μάριν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι έλεγε το ρεπορτάζ από το Ρέντη όλη την περασμένη εβδομάδα για τον Μάρκο Μάριν; Ότι θέλει δουλίτσα. Ότι ακόμα δεν βρίσκεται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας. Ότι ενδεχομένως να είναι και ρίσκο να παίξει κόντρα στην Βέροια. Ότι πιθανότατα θα ήταν και εκτός αποστολής από τον αγώνα της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος!

Αποτέλεσμα; Ο Γερμανός άσος πήρε φανέλα βασικού, μοιράζοντας... αυτόγραφα στους αντιπάλους του και ασίστ στους συμπαίκτες του! Με λίγα λόγια ξεσήκωσε τον κόσμο με την εμφάνισή του και έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδεςΤι λέει τώρα το ρεπορτάζ; Ότι ο Μάριν είναι στο 50% (άντε λίγο παραπάνω) και πώς υπό νορμάλ συνθήκες θα έπρεπε να είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο.

Όπως εξελίχθηκε όμως το ματς και επειδή ο Μάριν γνωρίζει να διαχειρίζεται καλύτερα από τον καθένα το κορμί του, το πήγε στα μέτρα του το δεύτερο ημίχρονο, άντεξε τελικά για 70 λεπτά και έκανε ένα νεύμα προς τον Πάουλο Μπέντο ότι καλό θα ήταν να αντικατασταθεί.

Δεν αποτελεί μυστικό ότιθα ήταν ρίσκο ανέβγαζε όλο το ματς. Κι επειδή ο Μάριν θέλει να δώσει το “παρών” στη Βέρνη, φρόντισε να ζητήσει από τον προπονητή του να γίνει αλλαγή για να “φορτίσει” όσο πιο νωρίς γινόταν τις μπαταρίες του.

Είναι ξεκάθαρο ότι τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις θα πάει λίγο πιο συντηρητικά. Ο Μπέντο βέβαια από την πλευρά του, είχε φροντίσει εξ αρχής να μην “γκαζώνει” τους παίκτες του. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών τούς πήγεσε πιο χαλαρούς ρυθμούς σε σχέση με τον Βίκτορ.

Θα παρουσιάσουν λοιπόν τεράστιο ενδιαφέρον οι προπονήσεις που ακολουθούν σχετικά με το τι σκέφτεται τελικά να κάνει ο Μπέντο στο ματς με την Γιουνγκ Μπόις. Ο Μάριν τού έβαλε δύσκολα. Ή για να γίνουμε πιο συγκεκριμένα "τσίγκλισε" για τα καλά τονΦορτούνη, ο οποίος ήταν καταπονημένος από τα παιχνίδια με την Εθνική. Παρόλα αυτά είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Βέρνης.

Από τη μία λοιπόν,ο Μπέντο έχει έναν παίκτη που έκανε “παπάδες” αν και βρίσκεται μόλις στο 50% και από την άλλη έναν ποδοσφαιριστή που πέρασε πολλά τον τελευταίο καιρό (τραυματισμός, αποδοκιμασίες, ταλαιπωρία με την Εθνική και χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα με την Βέροια όταν βγήκε να κάνει το πρόγραμμά του).

Ο Μάριν με τον έναν (ως εξτρέμ) ή τον άλλον τρόπο (ως επιτελικός χαφ) αναμένεται να ξεκινήσει στην Ελβετία. Ο Φορτούνης όμως; Οι απαντήσεις θα δοθούν στο Ρέντη και στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης (14/9) στο "Stade de Suisse".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έβαλε 6 γκολ και δεν είναι ούτε στο 50%!
Ρεκόρ 25ετίας ο Ιντέγε

News 24/7

24MEDIA NETWORK