O Πρίτσιτς έρχεται Αθήνα για τον Ολυμπιακό!

Οι "ερυθρόλευκοι" με προσωπικές ενέργειες του Κριστιάν Καρεμπέ ... έκλεψαν σχεδόν μέσα από τα... Γραφεία της Βαλένθια τον χαφ της Ρεν, Σάνιν Πρίτσιτς. Ο 25χρονος Βόσνιος, που είναι από τους περιζήτητους ελεύθερους της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου... μπήκε στο αεροπλάνο για Ελλάδα.

O Πρίτσιτς έρχεται Αθήνα για τον Ολυμπιακό!

"Οκτάρι" που παίζει και "εξάρι", γρήγορο, κινητικό, με πολλά μέτρα ,καλά...πόδια και στημένα, που δεν έχει όμως, την έκρηξη για να παίξει στα άκρα! Αυτό είναι το προφίλ του Σάνιν Πρίτσιτς, του 25χρονου διεθνή ( 6 συμμετοχές) Βόσνιου μέσου της Ρεν, που αποτελούσε από τους... περιζήτητους ελεύθερους του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού! Μέχρι χθες ήταν στο...προθάλαμο των Γραφείων της Βαλένθια και όλα έδειχναν πως θα γίνει "νυχτερίδα" αλλά δεν υπολόγιζαν στον... Κριστιάν Καρεμπέ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ο στρατηγικός σύμβουλος των "ερυθρόλευκων", που όπως αποδεικνύεται την φετινή σεζόν θα έχει πολύ πιο ενεργό ρόλο στον προγραμματισμό της ομάδας αν σκεφτούμε κιόλας πως η επιλογή/συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς αποτέλεσε δική του πρωτοβουλία, ήταν αυτός που πέτυχε την μεγάλη ανατροπή με τον "Γαλλοαναθρεμένο" Βόσνιο. Για την ιστορία ο Πρίτσιτς είναι προϊόν των Ακαδημιών της Σοσό, από την οποία τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2014 η Ρεν που στην συνέχεια τον έδωσε δανεικό σε Τορίνο και Περούτζια.

Την τελευταία 2ετία αγωνίστηκε στο Σαμπιονά με την Ρεν ενώ την φετινή σεζόν μέτρησε 19 συμμετοχές, από τις οποίες στις 18 ήταν βασικός! Θα είχε περισσότερες αλλά λόγω προβλήματος στον αστράγαλο έμεινε στα...πιτς για 3 μήνες (τραυματίστηκε 21/10 και επανήλθε 26/1). Το εντυπωσιακό είναι πως με την επιστροφή του ξεκίνησε σε 14 σερί ματς (τα 12 ήταν 90λεπτα)!

Η Ρεν ήθελε να του ανανεώσει το συμβόλαιο, του έκανε μάλιστα πρόταση για νέο 3ετες αλλά αυτός την αντιμετώπισε ως τελευταία εναλλακτική, κάτι που εξόργισε την γαλλική ομάδα που πριν από λίγες ημέρες απέσυρε από το τραπέζι την πρότασή της! Η αλήθεια είναι πως είχε προτάσεις από Ιταλία και Αγγλία αλλά το τελευταίο 48ωρο όλα έδειχναν πως έκλεινε στην Βαλένθια. Λέγεται μάλιστα πως ήταν και στην Ισπανία...

Σύμφωνα με την δική μας πηγή πληροφόρησης ο Κριστιάν Καρεμπέ ήταν εκείνος που κατάφερε να τον μεταπείσει για να προτιμήσει τον Ολυμπιακό της Super League, παρά την 4η ομάδα της Πριμέρα κι από τα μεγαλύτερα μπράντ νέιμ του ισπανικού ποδοσφαίρου! Δεν είναι και μικρό πράγμα αυτό που κατάφερε ο Γάλλος... Με τον Πρίτσιτς να ταξιδεύει σήμερα Σαββατο (26/5) για Αθήνα προκειμένου να κάνει τις τελικές συζητήσεις, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK