Στο Καυτανζόγλειο με τον... Ολυμπιακό ο έφηβος Λάζαρος

Ούτε 16 ήταν ο Χριστοδουλόπουλος όταν από την οργανωμένη κερκίδα του Ολυμπιακού έβλεπε αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηρακλή. Η photo-απόδειξη πίσω από τον γνωστότερο οπαδό των Πειραιωτών.

Στο Καυτανζόγλειο με τον... Ολυμπιακό ο έφηβος Λάζαρος

Τον Φλεβάρη του 2002 ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν 15 ετών και 2 μηνών. Αν και γέννημα-θρέμμα Σαλονικιός, δεν έκρυβε τα αισθήματά του για τον Ολυμπιακό.

Σε τέτοιο βαθμό που παρακολουθούσε τους αγώνες των "ερυθρόλευκων" από το γήπεδο - όποτε ήταν δυνατόν. Στο Καυτανζόγλειο συγκεκριμένα τον είχε "συλλάβει" ο... φακός, όταν είχε δώσει το "παρών" σε παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή. 1-1 είχε λήξει ο αγώνας με γκολ-πέναλτι του Τζόρτζεβιτς και σουτ του Φοφόνκα που είχε ισοφαρίσει. Τους εκδρομείς από την Αττική ο Λάζαρος τους είχε συναντήσει στα Διαβατά.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Ηρακλής Ολυμπιακός EUROKINISSI

Αν δεν τον διακρίνετε μεμιάς, ο Χριστοδουλόπουλος είναι ο πιτσιρικάς πίσω από τον Τάκη Τσουκαλά. Με τα τσουλούφια στο μαλλί και το μαύρο μπουφάν τύπου fly. Δύο χαρακτηριστικά του στιλ της εποχής.

Στο Καυτανζόγλειο με τον... Ολυμπιακό ο έφηβος Λάζαρος

Έπαιζε από τότε μπάλα, στη Νέαπολη. Στον ΠΑΟΚ πήγε 1,5 χρόνο μετά κατόπιν εισήγησης του Αναστασιάδη. Είχε μάτι ο Άγγελος. Στην κερκίδα, ως προπονητής του Γηραιού τότε, πάντως δεν τον είχε... δει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK