Στον... αέρα η φιέστα του Ολυμπιακού!

Για την προσεχή Κυριακή (7/5) ήταν δρομολογημένη, χωρίς να έχει ανακοινωθεί, η φιέστα για την κατάκτηση του 44ου τίτλου από τον Ολυμπιακό. Μέχρι τότε όμως, και όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχει επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος, αφού δεν θα συνεδριάσει η "Λίγκα" έως το τέλος της εβδομάδας. Ποια είναι τα δύο πιθανά σενάρια...

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για την προσεχή Κυριακή και ώρα 19.00 έχουν δρομολογήσει στον Ολυμπιακό από το ξεκίνημα της εβδομάδας τη φιέστα για την κατάκτηση του 44ου τίτλου και 7ου σερί. Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το παραμικρό, ωστόσο, αυτή είναι η κατεύθυνση που έχει χαραχθεί εδώ και μέρες. Σήμερα Τετάρτη, μάλιστα, επρόκειτο να δοθούν και οι λεπτομέρειες του τελετουργικού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ωστόσο, η φιέστα για την προσεχή Κυριακή 7 Μαΐου είναι στον αέρα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει επικυρωθεί ακόμη η τελική βαθμολογία της Super League. Αν δεν προηγηθεί επικύρωση δεν νομιμοποιείται ο πρόεδρος ή οποιοσδήποτε αξιωματούχος του Συνεταιρισμού να παραδώσει κούπα και μετάλλια στον πρωταθλητή Ολυμπιακού και τους ανθρώπους του.

Η συνεδρίαση της Λίγκα ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή (5/5) και μέσα στα θέματα που θα βρίσκονταν στο τραπέζι ήταν κι αυτό. Η επικύρωση της βαθμολογίας. Νεότερες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι η συνεδρίαση πάει για την επόμενη εβδομάδα, άρα είναι πιθανό κάτι αντίστοιχο να συμβεί και με τη... φιέστα.

Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται να γίνει μια "άτυπη" φιέστα, χωρίς δηλαδή παρουσία αξιωματούχου της Λίγκας, προκειμένου να φύγουν (από Δευτέρα) και οι "ερυθρόλευκοι" για διακοπές, καθώς σύμφωνα με τον προγραμματισμό το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουνίου, ίσως και δύο-τρεις μέρες νωρίτερα, θα πρέπει να επιστρέψουν στο γήπεδο για προετοιμασία ενόψει των υποχρεώσεών τους στα προκριματικά του Champions League.

Αξίζει να αναφερθεί ότι επικύρωση της βαθμολογίας μπορεί να γίνει έστω και με αστερίσκο, σύμφωνα με τις τελευταίες τροποποιήσεις στον ΚΑΠ, ακόμη δηλαδή κι αν υπάρχουν εκκρεμότητες, οι οποίες θα λυθούν στην πορεία, ωστόσο, κι αυτό είναι κάτι που ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί. Οπότε θα χρειαστεί υπομονή για να δούμε τι τελικά θα συμβεί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK