Στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ!

Τον Ολυμπιακό επέλεξε για να συνεχίσει την καριέρα του ο επιθετικός του Πανιωνίου, Καρίμ Ανσαριφάρντ, όπως είπε στον Sport24 Radio 103.3, o Νίκος Γιαννόπουλος.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Ansarifard EUROKINISSI SPORTS

Με τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Οι πρωταθλητές παρότι διέψευδαν τις προηγούμενες ημέρες ότι ασχολούνται με την περίπτωσή του Ιρανού επιθετικού, φαίνεται πως έδρασαν παρασκηνιακά και εξασφάλισαν την θετική απάντησή του.

Την είδηση που μετέδωσε ο Νίκος Γιαννόπουλος στον "Sport24 Radio 103.3", επιβεβαιώνει και ο Πανιώνιος. Το θετικό για τους Νεοσμυρνιώτες είναι το γεγονός ότι ο παίκτης θα παραμείνει στις τάξεις τους μέχρι το προσεχές καλοκαίρι κι έτσι δεν θα αποδυναμωθεί το ρόστερ τους, στο υπόλοιπο της σεζόν.

Με την εξέλιξη αυτή μπαίνει οριστικά τέλος σε ένα μεταγραφικό σίριαλ που απασχόλησε την "Big4" όλο το προηγούμενο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έδωσε περισσότερα χρήματα... μπροστά για τη μεταγραφή τα οποία είχε ανάγκη ο Πανιώνιος, ενώ για την απόφαση του παίκτη έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι διατηρεί σχέση στην Αθήνα και ως εκ τούτου, ήταν αρκετά δύσκολο για τον ίδιο να μεταβεί για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη, επιλέγοντας τον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK