Σύνθημα για... πρωθυπουργό και κράτος στο "Καραϊσκάκης"!

Ο Ολυμπιακός ενθουσίασε το κοινό του με τρία γκολ στο πρώτο ημίωρο και στις εξέδρες του "Καραϊσκάκης" ασχολήθηκαν μέχρι και με τον πρωθυπουργό!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Πάρτι" στο Φάληρο! Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν μόλις έναν βαθμό απέναντι στον ΠΑΣ για να εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο μία αγωνιστική πριν το φινάλε ωστόσο πριν καν συμπληρωθούν τα πρώτα 30 λεπτά σκόραρε τρεις φορές και ουσιαστικά σφράγισε πρόωρα τον 44ο τίτλο στην ιστορία του.

Τα τρία γκολ που πέτυχαν μάλιστα οι παίκτες του Τάκη Λεμονή μέσα σε οκτώ λεπτά (21' Μάριν, 24 Ντα Κόστα, 29' Ντε λα Μπέγια) προκάλεσαν "έκρηξη" στην εξέδρα ώστε μετά το 3-0 να ακουστούν συνθήματα με στόχο όχι μόνο τους αντιπάλους των Πειραιωτών στη μάχη του τίτλου αλλά και με αποδέκτη τον... Πρωθυπουργό!

"1,2,3 πρωτάθλημα θα πάρουμε, γ@@ώ τη συμμαχία" και "Κράτος δεν είναι ο Πρωθυπουργός, Κράτος είναι ο Ολυμπιακός", ήταν τα δύο συνθήματα που δόνησαν την ατμόσφαιρα στο "Καραϊσκάκης" ενώ λίγα λεπτά αργότερα υπήρχε και σύνθημα για τον Περικλή Λασκαράκη, Β' παρατηρητή του πρόσφατου ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK