Ρεπορτάζ Contra.gr: Σωκράτης, αλλά όχι Κόκκαλης για την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Σωκράτης Κομινάκης είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία του Ολυμπιακού.

Ρεπορτάζ Contra.gr: Σωκράτης, αλλά όχι Κόκκαλης για την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός
komninakis.jpg INTIME SPORTS

Και τελικά, Σωκράτης. Όχι Κόκκαλης, αλλά Κομινάκης. Αυτός φαίνεται αυτή τη στιγμή να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία του Ολυμπιακού.

Όπως σας ενημερώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, θέμα Κόκκαλη δεν υφίσταται. Ούτε για τον ίδιο τον Σωκράτη, ούτε για τους δύο γιους του, τον Πέτρο και τον Σωκράτη τζούνιορ, ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχει θέμα με την Ειρήνη Νταϊφά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση ενός έτερου Σωκράτη, του Κομινάκη.

Ρεπορτάζ Contra.gr: Σωκράτης, αλλά όχι Κόκκαλης για την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός
ko.jpg INTIME SPORTS

Το δεξί χέρι του Μαρινάκη

Ο Σωκράτης Κομινάκης το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηριστεί είναι ως το δεξί χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ήταν δίπλα του απ’την πρώτη μέρα της εποχής Μαρινάκη στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010, μέλος του ΔΣ, μέχρι την παραίτησή του απ’αυτό το Μάιο του 2011. Παραίτηση που δεν είχε έρθει για κανέναν λόγο πέρα απ’τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του Κομινάκη, παραίτηση που κάθε άλλα παρά τον απομάκρυνε απ’τον Βαγγέλη Μαρινάκη ή αλλοίωσε τη μεταξύ τους συνεργασία και σχέση.

Μαζί βλέπουν τα παιχνίδια στη σουϊτα στο “Καραϊσκάκης”, μαζί πηγαίνουν επαγγελματικά ταξίδια στο Λονδίνο, μαζί πήγαν στο ΣΕΦ για τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα. Μαζί είδαν τον τελικό με την Ξάνθη και ο Κομινάκης ήταν δίπλα στον Μαρινάκη και τον γιο του την ώρα της απονομής.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ίσως να έρχεται η ώρα της επιστροφής του Σωκράτη Κομινάκη στο ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όχι ως Α’ ή Β’ Αντιπρόεδρος αυτή τη φορά, αλλά ως Πρόεδρος στη θέση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κύριος Κομινάκης διαψεύδει στο περιβάλλον του ότι μπορεί να αναλάβει στην παρούσα φάση την συγκεκριμένη θέση στην ΠΑΕ. H ουσία είναι ότι αυτός -βάσει ρεπορτάζ- είναι ο εκλεκτός του ιδιοκτήτη της ομάδας.

Ρεπορτάζ Contra.gr: Σωκράτης, αλλά όχι Κόκκαλης για την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός
MARINAKIS2.jpg INTIME SPORTS

Παράταση στις εξελίξεις

Όπως είναι γνωστό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να παραιτηθεί απ’την προεδρία του Ολυμπιακού, για να "προλάβει" τον ειδικό ανακριτή Ανδρεάδη, στο οποίο θα απολογηθεί στις αρχές του Ιουνίου. Βέβαια, οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των ανακρίσεων έχουν δημιουργήσει το σενάριο της αναβολής της απολογίας του Μαρινάκη και της μετάθεσής της για τον Σεπτέμβριο.

Όπερ σημαίνει πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταφερθούν και οι εξελίξεις στο θέμα της προεδρίας, που σύμφωνα με το προηγούμενο ρεπορτάζ είχαν οριστεί για μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Διαβάστε ακόμη:

Ο νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού: Τι ισχύει με Σωκράτη Κόκκαλη και τους δύο γιους του

News 24/7

24MEDIA NETWORK