Συγγνώμη και αποζημίωση για Πουλίδο θέλει η Τίγκρες

Ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, τοποθετήθηκε σχετικά με την περίπτωση Πουλίδο και τη δικαίωση της μεξικανικής ομάδας στο CAS και υποστήριξε πως επιθυμεί να αποζημιωθεί για τον παίκτη, ενώ περιμένει και τη συγγνώμη του.

Συγκεκριμένα υποστήριξε:

"Είναι μια απόφαση που αναμέναμε και είναι οριστική. Αισθανόμαστε καλά. Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τον παίκτη, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως έπρεπε. Δεν ξέρουμε τι θα κάνει η FIFA, όμως ευελπιστούμε να κάνει το σωστό. Εμείς δεν ζητάμε εκδίκηση για ό,τι έγινε...

Το μόνο συμβόλαιο που έχει ο Πουλίδο και είναι σε ισχύ, είναι αυτό με την Τίγκρες. Τώρα αναμένουμε από την ΕΠΟ να αναλάβει πρωτοβουλίες. Εμείς θέλουμε να αφήσουμε το θέμα στο παρελθόν. Δεν ξέρω τι στάση θα κρατήσει ο Άλαν, αλλά είναι προφανές ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται κι αν η ΕΠΟ του δώσει προσωρινή άδεια για να αγωνιστεί, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί σε μια προβληματική κατάσταση.

Τώρα ο Πουλίδο θα πρέπει να έρθει πρώτα πίσω και να μιλήσει με τους συμπαίκτες του που εγκατέλειψε και πρόδωσε. Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς. Αν αυτά τα δύο γίνουν μένει η απόφαση του προπονητικού επιτελείου".

Διαβάστε ακόμη:

Το CAS δικαίωσε την Τίγκρες για Πουλίδο