Συγκινητικό μήνυμα Μπέντο για τα θύματα της Τσαπεκοένσε

Ο Πάουλο Μπέντο ακόμα και σήμερα είναι συγκλονισμένος από το δυστύχημα στην Κολομβία και έστειλε στις οικογένειες των θυμάτων της Τσαπεκοένσε. Διαβάστε τι είπε.

Συγκινητικό μήνυμα Μπέντο για τα θύματα της Τσαπεκοένσε
bento

Όπως πριν από κάθε παιχνίδι για το πρωτάθλημα, έτσι και τώρα ο Μπέντο κλήθηκε να κάνει δηλώσεις για την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό. Δεν έχει νόημα να μεταφέρουμε τα... διαδικαστικά, αλλά αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία.

Ο Πορτογάλος για ακόμα μία φορά στάθηκε στους συγγενείς των θυμάτων της μοιραίας πτήσης στην Κολομβία, που μεταξύ άλλων, κόστισε τη ζωή σε παίκτης και μέλη της Τσαπεκοένσε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην NOVA:

"Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή κάθε άνθρωπος σκέφτεται το ίδιο πράγμα. Σκέφτεται ότι αυτό που συνέβη είναι τραγικό. Προσπαθώ να το καταλάβω και να το δεχθώ. Επίσης, όπως είναι φυσιολογικό, αμέσως το μυαλό μας πηγαίνει εκτός από τους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα, σε εκείνους που μένουν πίσω, στις οικογένειές τους, στους ανθρώπους τους.

Αυτό έχω στο μυαλό μου. Θέλω να πω μία κουβέντα συμπαράστασης για εκείνους που έχουν χάσει τους ανθρώπους τους. Να τους ευχηθώ να έχουν δύναμη και να μπορέσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους όσο πιο καλά μπορούν. Επίσης θέλω να στείλω τα συλλυπητήριά μου.

Έχω σοκαριστεί όπως όλος ο κόσμος και οι αθλητές, ο αθλητικός κόσμος, το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Γιατί χάθηκε μία ομάδα η οποία είχε μία πολύ καλή γρήγορη εξέλιξη. Είχε γράψει πολύ σημαντική ιστορία στη σύντομη ιστορία της. Θα μπορούσε να θριαμβεύσει. Θα μπορούσε να ζήσει στιγμές πάρα πολύ μεγάλης χαράς. Όμως, ενώ ήταν τόσο κοντά να ζήσει στιγμές πολύ μεγάλης χαράς, έζησαν στιγμές πολύ μεγάλης θλίψης. Δύναμη και τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

AUDIO: Οι φωνές του πιλότου πριν πέσει το αεροπλάνο της Τσαπεκοένσε!
Η συγκινητική εξομολόγηση του Μπέντο για τον τεχνικό της Τσαπεκοένσε
Ο 10χρονος Κολομβιανός που βρήκε το σημείο της συντριβής και έσωσε έξι ζωές!
Οι πρώτες μαρτυρίες των ανθρώπων που νίκησαν τον θάνατο
Τα ονόματα ΟΛΩΝ των θυμάτων της Τσαπεκοένσε σε μία φανέλα!
Ένα σάιτ ασπρόμαυρο προς τιμήν των 71 χαμένων ψυχών
Συγκλονιστικό VIDEO: Οι Κολομβιανοί δίδαξαν στον πλανήτη ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!
Λύγισε και αποσύρθηκε ο Νιβάλντο της Τσαπεκοένσε!
Λυγμοί από τους συμπαίκτες των θυμάτων στην τελετή μνήμης
Ήταν ΟΛΟΙ στον τελικό της Τσαπεκοένσε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK