Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζεται από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού για την αποθεραπεία του Γιάννη Μανιάτη και τη συμμετοχή του στον αγώνα με τη Σάλκε. Ολυμπιακός δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει. Νίκη των Νέων επί της Αρσεναλ (2-0) στο πλαίσιο του NextGen Series.
Ο Γιάννης Μανιάτης επέστρεψε στου Ρέντη μετά το τέλος των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα και έβαλε μπρος την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό που "κληρονόμησε" στον αγώνα με τη Λιθουανία.
Ο διεθνής μέσος θα χάσει σίγουρα τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι εξαιρετικά δύσκολο να δώσει το παρών στο ματς με τη Σάλκε στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.
Ωστόσο, από το ιατρικό τιμ των πρωταθλητών Ελλάδας εκφράζεται μία συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο Μανιάτης ίσως τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα και να είναι στη διάθεση του Ζαρντίμ για την αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα.
Ο παίκτης θα συνεχίζει καθημερινά την αποθεραπεία του και το ιατρικό επιτελείο θα τον παρακολουθεί στενά ώστε να βλέπει την πρόοδο και να κρίνει τις επόμενες μέρες αν μπορεί να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να παίξει τελικά κόντρα στη Σάλκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Τρίτη.