Συμφώνησε με Ρεάλ Σοσιεδάδ για Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός

Σε καταρχήν συμφωνία με την Ρεάλ Σοσιεδάδ για το δανεισμό του Άλφρεντ Φινμπόγκασον ήρθε ο Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε μέσω της επίσημης σελίδας της η ισπανική ομάδα.

Όπως ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο Ολυμπιακος ήρθε σε συμφωνία με τον ισπανικό σύλλογο για τον δανεισμό του Άλφρεντ Φινμπόγκασον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ενημέρωση της ισπανικής ομάδας αναφέρει: "Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό για το δανεισμό του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον ελληνικό σύλλογο μέχρι το τέλος της σεζόν. Η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί μετά τις ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες θα περάσει στην Αθήνα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν την επιλογή να αγοράσουν τον Ισλανδό επιθετικό".

Θυμίζουμε πως και πέρυσι η περίπτωση του 26χρονου Φινμπόγκασον είχε απασχολήσει εντόνως τον Ολυμπιακό με τον Μίτσελ να δίνει το "οκ" για την απόκτησή του, αλλά η υπόθεση "ναυάγησε", αφού η Σοσιεδάδ κατάφερε να τον αποκτήσει από την ολλανδική Χέρενφεεν.

Η Σοσιεδάδ θα πάρει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για ένα χρόνο δανεισμού (με την οψιόν αγοράς να την έχει ο Ολυμπιακός), ενώ ο ποδοσφαιριστής θα πάρει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ

Διαβάστε ακόμη:

Έρχεται το Σάββατο Ελλάδα ο Φινμπόγκασον

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα