Συμφώνησε με Ρεάλ Σοσιεδάδ για Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός

Σε καταρχήν συμφωνία με την Ρεάλ Σοσιεδάδ για το δανεισμό του Άλφρεντ Φινμπόγκασον ήρθε ο Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε μέσω της επίσημης σελίδας της η ισπανική ομάδα.

Συμφώνησε με Ρεάλ Σοσιεδάδ για Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός

Όπως ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο Ολυμπιακος ήρθε σε συμφωνία με τον ισπανικό σύλλογο για τον δανεισμό του Άλφρεντ Φινμπόγκασον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ενημέρωση της ισπανικής ομάδας αναφέρει: "Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό για το δανεισμό του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον ελληνικό σύλλογο μέχρι το τέλος της σεζόν. Η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί μετά τις ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες θα περάσει στην Αθήνα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν την επιλογή να αγοράσουν τον Ισλανδό επιθετικό".

Θυμίζουμε πως και πέρυσι η περίπτωση του 26χρονου Φινμπόγκασον είχε απασχολήσει εντόνως τον Ολυμπιακό με τον Μίτσελ να δίνει το "οκ" για την απόκτησή του, αλλά η υπόθεση "ναυάγησε", αφού η Σοσιεδάδ κατάφερε να τον αποκτήσει από την ολλανδική Χέρενφεεν.

Η Σοσιεδάδ θα πάρει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για ένα χρόνο δανεισμού (με την οψιόν αγοράς να την έχει ο Ολυμπιακός), ενώ ο ποδοσφαιριστής θα πάρει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ

Διαβάστε ακόμη:

Έρχεται το Σάββατο Ελλάδα ο Φινμπόγκασον

News 24/7

24MEDIA NETWORK