Συνάντηση Μίτσελ με Μήτρογλου

Ο Μίτσελ θέλοντας νασυνετίσει τον Κώστα Μήτρογλου μετά και το δεύτερο αγωνιστικό παράπτωμα, είχε κατ' ιδίαν συζήτηση μαζί του μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Συνάντηση Μίτσελ με Μήτρογλου
INTIME

Ο Έλληνας επιθετικός πήρε την πρωτοβουλία να εκτελέσει το πέναλτι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός πως ο Μίτσελ έχει δώσει εντολή στον Τσόρι Ντομίνγκες να αναλαμβάνει τις εκτελέσεις.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 26χρονος άσος δεν υπακούει τις εντολές του Ισπανού προπονητή όσον αφορά τα πέναλτι. Η πρώτη ήταν στον αγώνα των "ερυθρολεύκων" με τη Βέροια στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Τζίμι Ντουρμάζ κέρδισε πέναλτι, με τον Μήτρογλου να παίρνει την πρωτοβουλία και να στήνει την μπάλα στην άσπρη βούλα.

Ο Ντομίνγκες ενοχλήθηκε από την κίνηση του Έλληνα άσου, ενώ μετά την επίτευξη του γκολ ο Μήτρογλου θέλησε να "απολογηθεί" στον Αργεντινό χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς ο "Τσόρι" ήταν ιδιαίτερος εκνευρισμένος και υπήρξε ένταση. Μπορεί στη συνέχεια να λύθηκε το ζήτημα στα αποδυτήρια, όμως ο Μήτρογλου δεν φάνηκε να λαμβάνει σοβαρά υπόψη της παρατηρήσεις του Μίτσελ, αν κρίνουμε από το "χαμένο" πέναλτι με τον Παναθηναϊκό.

"Όλοι πρέπει να βάζουμε την ομάδα πάνω από τον εαυτό μας και πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες. Εγώ κάνω τις επιλογές και θα τις σέβεσαι", φέρεται να είπε στην κατ' ιδίαν συζήτησή τους ο Μίτσελ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK