Συνεργασία κορυφής με Adidas ο Ολυμπιακός

Την Παρασκευή (24/4) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την συνεργασία του με την Adidas, εταιρία αθλητικού εξοπλισμού που θα ντύσει τους "ερυθρόλευκους" την σεζόν 2015-16. "Χρειαζόμασταν έναν κορυφαίο συνεργάτη", τόνισε ο Καρεμπέ.

Συνεργασία κορυφής με Adidas ο Ολυμπιακός

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν θα συνέχιζε την πολυετή συνεργασία του με την Puma, εταιρία που σχεδίαζε τις εμφανίσεις των Πειραιωτών μέχρι και φέτος. Την Παρασκευή (24/4) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την σύναψη συμφωνίας με την Adidas, που θα ντύσει τους "ερυθρόλευκους" την σεζόν 2015-16.

Οι νέες εμφανίσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για τον Ολυμπιακό, θα παρουσιαστούν στους φιλάθλους της ομάδας τονΙούνιο.

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κριστιάν Καρεμπέ, δήλωσε για την έναρξη της συνεργασίας με την adidas:

"Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική δύναμη στην Ελλάδα και έχει στόχο να συνεργάζεται με τους καλύτερους. Ο σύλλογός μας ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα και για αυτό χρειαζόμασταν έναν κορυφαίο συνεργάτη στον τομέα του αθλητικού εξοπλισμού, όπως είναι η adidas, που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μας σε όλα τα επίπεδα".

Η Διευθύντρια Marketing της adidas Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κ. Μαριάννα Ρεμπάπη, δήλωσε από την πλευρά της:

"Είναι τιμή για εμάς να συνεργαζόμαστε με την πιο επιτυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας και για αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που από φέτος ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο roster της adidas, μαζί με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης".

Δείτε τοβίντεογια τη συνάντηση των δύο θρύλων, του Ολυμπιακού και της adidas:

News 24/7

24MEDIA NETWORK