Συνεχίζεται με απουσίες η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Το πρωί της Πέμπτης οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν στο Ρέντη την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Συνεχίζεται με απουσίες η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Ο Μάρκο Σίλβα είχε προγραμματίσει ασκήσεις με το βάρος να πέφτει στη γρήγορη αντίδραση, σε άμυνα και επίθεση, σε κλειστό χώρο, παίζοντας για πολλή ώρα δίτερμα, χωρισμένοι σε 3 ομάδες.

Οι απουσίες για τον Πορτογάλο τεχνικό ήταν αρκετές, δεδομένης και της απουσίας των διεθνών. Ατομικό και θεραπεία έκανε ο Πάρντο, ατομικό έκανε και ο Μπουχαλάκης. Συντηρητικά γυμνάστηκε ο Σιόβας, λόγω του τραυματισμού στον αυχένα, ενώ κάνει και φυσικοθεραπεία.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Παρασκευή, στις 11:00, είναι προγραμματισμένο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, στο Ρέντη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο, κλειστό για το κοινό και τα ΜΜΕ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ