Τα τρία κίνητρα για σκορ πρόκρισης στο Βελιγράδι!

Τι έχουν στο μυαλό τους ο Χάσι και οι παίκτες του Ολυμπιακού; Γιατί ψάχνονται όλοι στο Ρέντη ακόμα και για προσωπικές "ρεβάνς" σε μία προσπάθεια να βρουν έξτρα κίνητρα για να παρουσιαστούν όπως πρέπει στο “Partizan Stadium”; Το Contra.gr εξηγεί...

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Πάντοτε σε τέτοιες αναμετρήσεις, πέρα από τα... αυτονόητα (σ.σ. την πρόκριση δηλαδή), τόσο οι παίκτες όσο και οι προπονητές κοιτάζουν και κάποιες άλλες παραμέτρους. Προσπαθούν να βρουν έξτρα κίνητρα για να παρουσιαστούν ακόμα πιο συγκεντρωμένοι την Τρίτη (25/7, 21.45) στο “Partizan Stadium”. Στο Ρέντη βρήκαν τρία!

Έχει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία ο αγώνας της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι. Ο Χάσι έχει μελετήσει σε τέτοιο βαθμό τους Σέρβους που έχει διαμηνύσει στους παίκτες του ότι μεταξύ άλλων τους παρουσιάζεται και μία ευκαιρία για να “σπάσουν” μία φοβερή παράδοση που έχει εδώ και έναν χρόνο η Παρτιζάν.

1ο ΚΙΝΗΤΡΟ

Η πρωταθλήτρια Σερβίας έχει κάνει κάτι το μοναδικό εδώ και έναν χρόνο. Από τον Ιούλιο του 2016 εώς σήμερα έχει δώσει 27 παιχνίδια στην έδρα της.

Ο Χάσι ενημέρωσε τους παίκτες του ότι η Παρτιζάν είναι πολύ σκληρή στο “σπίτι” της, ότι παίρνει δύναμη από τον κόσμο της και αυτό αποτυπώνεται και στα... στατιστικά.

Σε σύνολο 27 αγώνων λοιπόν στο "Partizan Stadium", η Παρτιζάν έχει 24 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και Κύπελλο! Προφανώς και αυτό λέει πολλά για να χτυπήσει κάποια “καμπανάκια” στους ποδοσφαιριστές, αλλά για να τους δώσει και ένα έξτρα κίνητρο, ώστε να είναι η ομάδα που μέσα σε ένα χρόνο θα υποχρεώσει την Παρτιζάν στη δεύτερη ήττα στην έδρα της. Η πρώτη ήταν τον Αύγουστο του 2016 η Βοϊβοντίνα...

2ο ΚΙΝΗΤΡΟ

Το αυτονόητο: Στο Ρέντη έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για τα όσα συνέβησαν πέρσι στο Ισραήλ και τα όσα ακολούθησαν του αποκλεισμού από την Χάποελ Μπερ Σέβα.

Έχουν πάει στο Βελιγράδι πιο υποψιασμένοι. Πρώτα απ' όλα φαίνεται από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών. Πέρσι η κατάσταση στα αποδυτήρια παρέπεμπε σε... παιδική χαρά. Υπήρχε μία σιγουριά ότι ο Ολυμπιακός θα περνούσε τους Ισραηλινούς και κυκλοφορούσαν διάφορες ατάκες του στυλ "ποια Χάποελ;".

Φέτος μόλις έγινε η κλήρωση και βγήκε το όνομα της Παρτιζάν, όλοι οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ ούτε χαμογέλασαν, ούτε "πάγωσαν". Παραδέχτηκαν ότι είναι μία δύσκολη κλήρωση, ίσως και η δυσκολότερη που θα μπορούσε να τύχει στους Πειραιώτες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Σέρβοι είναι πιο ποιοτικοί από τον Ολυμπιακό.

Στο μυαλό των πρωταθλητών Ελλάδας είναι η Μπερ Σέβα. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις μεταξύ των παικτών και ειδικά μεταξύ των παιδιών που έζησαν το περσινό στραπάτσο.

Ο Καπίνο για παράδειγμα που ήταν στο 1-0 του Ισραήλ, ταλαιπωρείται με μία ίωση και υπό άλλες συνθήκες δεν θα έπαιζε. Παρόλα αυτά, είναι τόσο διψασμένος, θέλει τόσο πολύ να παίξει, που δεν θα χαμπαριάσει τίποτα. Θα παραμερίσει τον πυρετό και θα κοιτάξει να αγωνιστεί, παρότι χθες (24/7) έδειχνε ταλαιπωρημένος από την ίωση...

3ο ΚΙΝΗΤΡΟ

Το στοίχημα του Χάσι είναι να περάσει τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει πρόβλημα και ανακατατάξεις σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός, όμως, έχει περάσει στους παίκτες του ότι είναι στο χέρι τους να πάρουν σκορ πρόκρισης στο Βελιγράδι. Κι αφού τους έκανε ολόκληρη ανάλυση, λέγοντάς τους ότι δεν θα πρέπει να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό των ποδοσφαιριστών του Μίροσλαβ Τζούκιτς και να προσέξουν ιδιαίτερα τα πρώτα 20-25 λεπτά, στη συνέχεια θυμήθηκε κάποιες δικές του προσωπικές παλιές ιστορίες!

Έχει λοιπόν έναν επιπλέον λόγο που θέλει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός το εμπόδιο της Παρτιζάν. Στο παρελθόν οι Σέρβοι τον είχαν πληγώσει.

Τον Αύγουστο του 2010 η Άντερλεχτ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να παίξει με την Παρτιζάν για τα προκριματικά του Champions League. Τελικό σκορ 2-2.

Στη ρεβάνς των Βρυξελλών το παιχνίδι έληξε επίσης 2-2 και η Παρτιζάν πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Ο Χάσι ήταν βοηθός προπονητή στους Βέλγους και μη νομίζετε ότι δεν θυμάται τι είχε περάσει ειδικά στον αγώνα του Βελιγραδίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK