Τα δεδομένα για Ρομπίνιο

Η περίπτωση Ρομπίνιο που επανέρχεται στο προσκήνιο και τα δεδομένα για τον 31 ετών Βραζιλιάνο.

Τα δεδομένα για Ρομπίνιο

Το δεδομένο είναι ότι σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και ενόψει της νέας χρονιάς και της επιθυμίας για δημιουργία μιας ομάδας ισχυρής που θα αφήσει στην άκρη τις παθογένειες, το χέρι αναμένεται να μπει βαθιά στην τσέπη.

Ο Ρομπίνιο είναι ένας ποδοσφαιριστής που δικαιολογεί τη φράση "βαθιά το χέρι στην τσέπη". Ο Βραζιλιάνος που ανήκει στη Μίλαν αποτελούσε και πέρυσι στόχο του Ολυμπιακού. Για να το θέσουμε πιο σωστά, όπως είχε αποκαλύψει και ο Ισά στην προ μηνών συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους, το όνομα του Βραζιλιάνου είχε πέσει στο τραπέζι, αλλά κάθε περίπτωση περνούσε από την υπογραφή του προπονητή. Οπερ σημαίνει πως ο Ρομπίνιο δεν πέρασε από την έγκριση του Μίτσελ για να προχωρήσει το θέμα.

Ο Ραϊόλα

Οπως είναι λογικό, ο Ρομπίνιο είναι ένα όνομα που "παίζει" και πάλι για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ειδικά από τη στιγμή που τον παίκτη τον έχει ο Ραϊόλα, ο οποίος συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά θα προσπαθήσει να φέρει ένα δυνατό όνομα μετά το επικείμενο τέλος με τον Αφελάϊ, που επίσης εκπροσωπεί.

Ο 31 ετών Ρομπίνιο έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και ουσιαστικά βρήκε ξανά τον παλιό καλό εαυτό του με τη φανέλα της Σάντος. Ο παίκτης ανήκει στη Μίλαν και ουσιαστικά για οποιαδήποτε κίνηση για τον Βραζιλιάνο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μιλήσει με την ιταλική ομάδα, η οποία ειρήσθω εν παρόδω βρίσκεται σε περίοδο αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Ο Βίντιτς

Το δεδομένο είναι ότι ο Ρομπίνιο είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κάνει το "μπαμ" και θα προκαλέσει ξέφρενους πανηγυρισμούς στον κόσμο της ομάδας και θα αποτελέσει την ξεκάθαρη απόδειξη πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει πράξη τα πρόσφατα λόγια του για τη δημιουργία ενός ισχυρού Ολυμπιακού που θα απογειωθεί και στην Ευρώπη. Εξ ου το γεγονός πως στον Ολυμπιακό προτείνονται παίκτες από το πάνω ράφι. Οπως για παράδειγμα ο 33χρονος αμυντικός Νεμάνια Βίντιτς.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως ο Περέιρα δεν φαίνεται αρνητικός για την περίπτωση Ρομπίνιο. Δεν θα έλεγε "όχι", δηλαδή, για έναν ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει τόσο αγωνιστικά όσο και σε θέμα πρεστίζ τους Πειραιώτες. Πλέον τα δεδομένα σε σχέση με πέρυσι είναι διαφορετικά. Τότε ο Ετό και Ρομπίνιο είχαν προταθεί, αλλά δεν πέρασαν από την έγκριση του προπονητή. Φέτος, η περίπτωση Ρομπίνιο θα απασχολήσει ξανά και μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη και αν θα... γεμίσει το "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Διαβάστε ακόμη:

Αποκλειστική συνέντευξη Στολτίδη: "Έφυγα γεμάτος από στιγμές που άλλος δεν βιώνει σε ολόκληρη ζωή"

News 24/7

24MEDIA NETWORK