Τα είπαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού με τους παίκτες!

Οπαδοί πήγαν στο Ρέντη και μίλησαν σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για την “υποχρέωση που έχετε να πάρετε την πρόκριση και να ματώσετε για τη φανέλα μας”. Κλειστά χαρτιά από τον Λεμονή για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ (26/4, 19.00).

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
olympiacos panigiriki EUROKINISSI SPORTS

Ήταν κάτι που τη φετινή σεζόν δεν είχε ξανασυμβεί. Να πάνε δηλαδή καμιά 50αριά οπαδοί του Ολυμπιακού στο Ρέντη πριν από ένα παιχνίδι και να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές. Μόνο μετά τα εκτός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ υπήρχε παρουσία κόσμου στο προπονητικό κέντρο, με τους φίλους των Πειραιωτών να ζητούν από τους παίκτες να πάρουν το νταμπλ.

Την Τρίτη (25/4) λοιπόν είχε... επισκέψεις στο Ρέντη. Τη στιγμή που ο Λεμονής έδειχνε βίντεο στους ποδοσφαιριστές, μπήκαν στο προπονητικό κέντρο κάποιοι οπαδοί για να μιλήσουν και να τους “ντοπάρουν” με τον τρόπο τους ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ (26/4, 19.00).

“Είμαστε Ολυμπιακοί και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε όλους τους τίτλους. Ματώστε την ιερή φανέλα μας”, τους είπαν μεταξύ άλλων, με τον Τσόρι και τον Λεμονή να υπόσχονται ότι “θα τα δώσουμε όλα, να είστε σίγουροι για αυτό”.

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ... ΤΡΙΚ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΗ

Το τεχνικό τιμ προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, αλλά ήδη έχουν ακουστεί διάφορα μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης. Ότι σκοπεύει να προχωρήσει σε εκπλήξεις.

Τα σενάρια που κυριαρχούν είναι δύο. Να πάει με το κλασικό 4-2-3-1, με τους Καπίνο – Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα (αποχώρησε από την προπόνηση και θα φανεί λίγο πριν από τη σέντρα αν θα μπορέσει να βοηθήσει), Ρέτσο ή Ντε Λα Μπέγια – Ρομαό, Μάρτινς ή Καμπιάσο – Ελιουνούσι, Μάριν, Φορτούνη – Ανσαριφάρντ.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο σενάριο. Ότι δεν αποκλείεται να δούμε και έναν Ολυμπιακό να παρατάσσεται με τριάδα στα χαφ τους Ρομαό, Μάρτινς και Καμπιάσο, ενώ στα “φτερά” της επίθεσης να βρεθούν οι Μάριν και Φορτούνης. Να αγωνιστεί δηλαδή με 4-3-2-1, με τους Μάριν και Φορτούνη να συγκλίνουν προς τα μέσα. Αυτό είναι ένα τρικ που ναι μεν δεν το έχει δοκιμάσει ο Λεμονής, αλλά κάτι που ακουγόταν μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (25/4).

News 24/7

24MEDIA NETWORK