Τα γκολ του Ολυμπιακού στη Βέροια

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης της Βέροιας με τον Ολυμπιακό.

Τα γκολ του Ολυμπιακού στη Βέροια

Χάρη σε ένα γκολ του Ιντέγε από... σπόντα (κι αφού η μπάλα βρήκε το χέρι του), ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στη Βέροια. Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" άνοιξαν το σκορ στο 55ο λεπτό χάρη σε ένα επεισοδιακό γκολ του Μπράουν Ιντέγε.

Ο Ερνάνι έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Λόπεθ στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε τη μπάλα πάνω στον επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος "μπήκε" με αυτή στα δίχτυα. Βέβαια οι παίκτες των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή της αναμέτρησης για χέρι του Ιντέγε στη φάση.

Δείτε το 0-1 (58'):

Στο 74ο λεπτό, ο Τζίμι Ντουρμάζ που είχε περάσει νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, έγραψε το 0-2 με φανταστική απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Δείτε το 0-2 (74'):

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ