Τα πέντε "πρέπει" του Χάσι για το ΟΑΚΑ

Τι θέλει ο Κοσοβάρος τεχνικός να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του κόντρα στην ΑΕΚ. Για ποιο λόγο δεν θέλει να ακούει ούτε για ισοπαλία, ακόμα και με καλή εμφάνιση. Όλες οι απαντήσεις στο Contra.gr.

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
xasi EUROKINISSI

Τα πολλά λόγια πλέον είναι φτώχεια. Ο κόσμος περιμένει πράξεις και να δώσουν οι "ερυθρόλευκοι" τις απαντήσεις τους μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, στο πρώτο μεγάλο ματς της χρονιάς εντός των συνόρων.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Μπέσνικ Χάσι είναι υπό πίεση. Το έχει παραδεχτεί άλλωστε και ο ίδιος αρκετές φορές στις συνεντεύξεις που έχει δώσει τον τελευταίο καιρό. Το ότι εκείνος εμφανίζεται απόλυτα ήρεμος στο Ρέντη είναι... αλλούνου παπά ευαγγέλιο.

Η ουσία είναι πώς ο Ολυμπιακός θα ανηφορίσει το απόγευμα στην Καλογρέζα με σκοπό να φύγει με το διπλό. Ούτε η ισοπαλία δεν του αρκεί. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με βαθμολογικούς λόγους, αλλά και με το πρεστίζ, με το “μήνυμα” που θα στείλει γενικότερα ως σύλλογος ότι “και φέτος το πρωτάθλημα θα είναι δικό μας”.

Ο... ήρεμος Χάσι λοιπόν έχει ζητήσει από τους παίκτες του συγκεκριμένα πράγματα. Ποια είναι τα πέντε “πρέπει” σύμφωνα με τον Κοσοβάρο τεχνικό;

1) Ήδη έχουν λάβει διάφορα μηνύματα στο Ρέντη ότι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ υπάρχει ένα κλίμα ότι η "Ένωση" φέρει την ταμπέλα του φαβορί. Δεν τους... χαλάει καθόλου στο ερυθρόλευκο στρατηγείο. Τι έχει ζητήσει ο Χάσι; Να “απαντήσουν” οι παίκτες του στο γήπεδο. Ότι πρέπει να αποδείξουν στην ΑΕΚ ότι μόνο εύκολο δεν είναι να ρίξεις από το θρόνο τον πολυπρωταθλητή Ολυμπιακό. Ζήτησε λοιπόν να μπουν με το πόδι πατημένο στο γκάζι από τα... αποδυτήρια, έτσι ώστε να δώσουν στην ΑΕΚ να καταλάβει από το ξεκίνημα του ματς, ότι δεν θα περάσει εύκολο βράδυ.

2) Όχι πανικός! Ναι μεν ο Ολυμπιακός θα μπει με 5η ταχύτητα, αλλά αυτό που θέλει ο Χάσι είναι οι παίκτες του να μην πανικοβληθούν αν δεν τους βγαίνουν κάποιες φάσεις. Να μην πηγαίνουν δηλαδή σε ανορθόδοξες επιθέσεις με γιόμες και σέντρες στο πουθενά. Ζητάει να γυρίζουν την μπάλα, να σπάσουν τα νεύρα – αν χρειαστεί – στους παίκτες της ΑΕΚ, να δώσουν στον αντίπαλο να καταλάβουν ότι με υπομονή θα απειλήσουν την εστία του Ανέστη.

3) Να εκμεταλλευτούν τις στατικές φάσεις. Στο σκάουτινγκ που έχει γίνει από πλευράς Χάσι και τεχνικού επιτελείου, έχει διαπιστωθεί ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει προβλήματα στην αμυντική της συμπεριφορά στα φάουλ και στα κόρνερ.

4) Να μην τσιμπήσουν στις προκλήσεις. Να μην μπουν σε μία διαδικασία να τσακώνονται με τον Μάνταλο, τον Βράνιες ή με οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. " Εμείς πρέπει να κοιτάμε μόνο τη δουλειά μας", τους έχει ζητήσει ο Χάσι

5) Να μην καταναλώσουν ενέργεια στο να διαμαρτύρονται στον Σιδηρόπουλο. Στο Ρέντη και γενικότερα στον οργανισμό που λέγεται Ολυμπιακός έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για τον διεθνή ρέφερι, αλλά κατά τη διάρκεια του 90λέπτου ο Χάσι δεν θέλει να μπουν οι παίκτες του στη διαδικασία να διαμαρτύρονται στον Σιδηρόπουλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK