Τα τυπικά με Μαρτίνες

Τα τυπικά απομένουν για να αποτελέσει ο Νικολάς Μαρτίνες την επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Τα τυπικά με Μαρτίνες

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ουσιαστικά έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και τις επόμενες μέρες αναμένεται οριστικοποίηση της συμφωνίας, με τον παίκτη να υπογράφει, πιθανότατα, τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Αν κάτι καθυστερεί τη μεταγραφή δεν είναι τίποτε άλλο από τη θολή κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οσο δεν ξεκαθαρίζεται το θέμα και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο του Grexit, είναι λογικό να παρουσιάζεται και η σχετική καθυστέρηση στα μεταγραφικά θέματα, αφού οι ποδοσφαιριστές θέλουν να ξέρουν ότι θα... υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζουμε πως για τον Μαρτίνες είχαν εκφράσει ενδιαφέρον τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ, ωστόσο η Ενωση ήταν αυτή που κινήθηκε περισσότερο για τον παίκτη. Τελικά, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κέρδισε τη "μάχη" και θα προσθέσει ένα σημαντικό γρανάζι στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο 27χρονος Μαρτίνες, αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του φετινού πρωταθλήματος. Στη φετινή σεζόν έχει μοιράσει 10 ασίστ (από τους πρώτους στη συγκεκριμένη λίστα), ενώ έχει πετύχει 2 γκολ σε 30 συμμετοχές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK