Τα βρήκε με Καμπιάσο ο Ολυμπιακός!

Το deal έγινε και όπως όλα δείχνουν ο Εστεμπάν Καμπιάσο ετοιμάζεται να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Τα βρήκε με Καμπιάσο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει το μεταγραφικό "μπαμ" με την απόκτηση του Εστεμπάν Καμπιάσο. Όπως όλα δείχνουν υπάρχει συμφωνία με τον 35χρονο Αργεντινό μέσο, ο οποίος θα ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα -δεν αποκλείεται το ταξίδι να γίνει την Παρασκευή- για να συζητήσει τις τελικές λεπτομέρειες, να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο επίσημος Ολυμπιακός τηρεί σιγή ισχύος για το θέμα.

Όπως έγραφε σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο Σταύρος Γεωργακόπουλος, το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Καμπιάσο ξεκίνησε εδώ και περίπου ένα μήνα. Οι αρμόδιοι του συλλόγου τον προσέγγισαν αθόρυβα και με αποφασιστικότητα για να του εκφράσουν το ενδιαφέρον τους. Από τότε μέχρι τώρα φρόντισαν να πείσουν τον "τρελό καραφλό" από το Μπουένος Άιρες για δύο πράγματα. Πρώτον ότι είναι διατεθειμένοι να του κάνουν όλα τα χατίρια και δεύτερον ότι θα έρθει σε μια ομάδα που θα γουστάρει να παίζει με τη φανέλα της όχι μόνο σε ένα πρωτάθλημα, στο οποίο μπορεί να κάνει… σβηστός τη διαφορά, αλλά και στους ομίλους του Champions League.

Ο Καμπιάσο την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Λέστερ, μετρώντας 31 συμμετοχές στην Premier League, 5 γκολ και μία ασίστ, ενώ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της ομάδας του στο αγγλικό Πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη:

Καμπιάσο, Ρομπέρτο και "απογείωση" με Μιραλάς

Οι 10 κορυφαίες στιγμές του Καμπιάσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK