Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για τους παίκτες του Ολυμπιακού

Δύο ημέρες πριν το τελευταίο ματς για το 2016 με τον Παναιτωλικό, οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία για χαλάρωση μέσω της χριστουγενιάτικης γιορτής της ΠΑΕ (photos).

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για τους παίκτες του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Την Κυριακή αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό στο "Καραϊσκάκης" όπου θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη για να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας των 7 πόντων από τον 2ο Παναθηναϊκό, όμως η ομάδα του Αγρινίου μπορεί να... περιμένει.

Η Παρασκευή (16/12) ήταν ημέρα γιορτής για την οικογένεια του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τις οικογένειές τους να συρρέουν στο γήπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας για να πάρουν μέρος σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η ΠΑΕ για την γιορτή των Χριστουγέννων.Η καλή διάθεση και τα χαμόγελα περίσσευαν σε αυτή τη βραδιά και το σίγουρο είναι πως οι ποδοσφαιριστές του θα θέλουν το ίδιο κλίμα να υπάρχει και σε δύο ημέρες από τώρα, μετά από το ματς με τον Παναιτωλικό, ώστε να περάσουν ανέμελα το 8ημερο ρεπό που τους έχει δώσει ο Πορτογάλος τεχνικός για την εορταστική αυτή περίοδο.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για τους παίκτες του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν..."
Ο Μάριν του... Ρέντη και του Γενάρη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK