"Τελειώνει από τον Ολυμπιακό ο Σαβιόλα"

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα φέρεται να έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την πλευρά του εκπροσώπου του παίκτη, Κριστιάν Οτέρο, ο Αργεντινός μετακομίζει στην Αγγλία.

"Τελειώνει από τον Ολυμπιακό ο Σαβιόλα"
INTIME SPORTS

"Έχουμε συμφωνήσει για το συμβόλαιο του Χαβιέρ και πλέον είναι ελεύθερος και διαθέσιμος να μιλήσει με άλλες ομάδες. Ανέκαθεν ήθελε να παίξει στην Αγγλία και αυτή η φιλοδοξία παραμένει. Εξετάζουμε διάφορες κρούσεις από εκεί", φέρεται να δήλωσε ο εκπρόσωπος του 32χρονου άσου.

Σύμφωνα με το "Sky Sports" η Σουόνσι και η ΚΠΡ είναι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Αργεντινό.

Στο δημοσίευμα αναφέρονται ακόμη τα όσα έκανε ο Σαβιόλα την περσινή περίοδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τονίζοντας το γεγονός ότι πέτυχε 14 γκολ, αποδεικνύονται ότι παραμένει σε πολύ καλή φόρμα.

"Τελειώνει από τον Ολυμπιακό ο Σαβιόλα"

Σχόλιο του Σταύρου Γεωργακόπουλου: Τα 3.8 εκ. του Σαβιόλα

Σχετικά με τον Χαβιέρ Σαβιόλα το όνομα του οποίου ακούστηκε τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία ως πιθανός στόχος της Εσκισεχίρ, είναι γεγονός πως αν υπάρξει πρόταση που θα καλύψει τις απαιτήσεις και του ίδιου και του συλλόγου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παραχωρηθεί.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ο οποίος πέρυσι τα «έβγαλε τα λεφτά του» χωρίς, όμως, να εντυπωσιάσει ανάλογα με τη φήμη του ονόματός του, κοστίζει στον Ολυμπιακό για κάθε χρόνο συνεργασίας 3,8 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. Δεν είναι μέσα στις προθέσεις του συλλόγου να πουληθεί, από τη στιγμή, άλλωστε, που δεσμεύεται και με συμβόλαιο, ενώ κάνει και προετοιμασία από την πρώτη μέρα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Είναι γεγονός, πάντως, όπως αποδεικνύεται από τις καθημερινές εξελίξεις πως και αυτό το καλοκαίρι θα είναι καυτό για τον Ολυμπιακό μέχρι την τελευταία του μέρα, όπως μας έχει συνηθίσει, εξάλλου, η διοίκηση Μαρινάκη.

Επίσης, θα έχει πολύ ενδιαφέρον το πώς θα μπορέσει ο Μίτσελ να ταιριάξει τα νέα κομμάτια του παζλ της νέας χρονιάς. Με το υλικό που μαζεύεται στου Ρέντη το κοκτέιλ αναμένεται εκρηκτικό. Σίγουρα θα πάρουμε μια πρώτη γεύση και στα φιλικά που θα διεξαχθούν τις επόμενες ημέρες στην άλλη άκρη του ατλαντικού…

Διαβάστε ακόμη:

Μαρινάκης έτοιμος για όλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK