Τέλη του μηνός ή αρχές Ιουλίου η άφιξη του Μάρκο Σίλβα

Το αργότερο μέχρι την 1η Ιουλίου θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Μάρκο Σίλβα προκειμένου ν' αναλάβει επισήμως τα ηνία του Ολυμπιακού.

Τέλη του μηνός ή αρχές Ιουλίου η άφιξη του Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, έχοντας επιλεγεί για συγκεκριμένους λόγους, και αυτό δεν αλλάζει. Εκείνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, η οποία θα επισημοποιεί την πρόσληψή του.

Πάντως η άφιξη του 37χρονου Πορτογάλου στην Αθήνα θα καθυστερήσει λίγο ακόμα.

Ο Σίλβα περιμένει να διευθετηθούν οι ανοικτές υποθέσεις που έχει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και αφορούν κυρίως την αποζημίωση που θα λάβει για την αποδέσμευσή του. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα και θα πιάσει επισήμως δουλειά.

Αυτό αναμένεται να συμβεί προς τα τέλη του μηνός, το αργότερο την πρώτη ημέρα του Ιουλίου έτσι ώστε να έχει ένα περιθώριο να προσαρμοστεί πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Στις 10 Ιουλίου άλλωστε η αποστολή αναχωρεί για το Ζέεφελντ, ενώ κάποιες ημέρες πριν θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών.

Επειδή το ταξίδι του Πορτογάλου καθυστερεί, δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται καθημερινά με τον Ολυμπιακό. Βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας, μιλούν για οργανωτικά και μεταγραφικά θέματα, ενώ ο ίδιος αξιολογεί το υλικό.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ