Τέλη του μηνός ή αρχές Ιουλίου η άφιξη του Μάρκο Σίλβα

Το αργότερο μέχρι την 1η Ιουλίου θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Μάρκο Σίλβα προκειμένου ν' αναλάβει επισήμως τα ηνία του Ολυμπιακού.

Τέλη του μηνός ή αρχές Ιουλίου η άφιξη του Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, έχοντας επιλεγεί για συγκεκριμένους λόγους, και αυτό δεν αλλάζει. Εκείνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, η οποία θα επισημοποιεί την πρόσληψή του.

Πάντως η άφιξη του 37χρονου Πορτογάλου στην Αθήνα θα καθυστερήσει λίγο ακόμα.

Ο Σίλβα περιμένει να διευθετηθούν οι ανοικτές υποθέσεις που έχει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και αφορούν κυρίως την αποζημίωση που θα λάβει για την αποδέσμευσή του. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα και θα πιάσει επισήμως δουλειά.

Αυτό αναμένεται να συμβεί προς τα τέλη του μηνός, το αργότερο την πρώτη ημέρα του Ιουλίου έτσι ώστε να έχει ένα περιθώριο να προσαρμοστεί πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Στις 10 Ιουλίου άλλωστε η αποστολή αναχωρεί για το Ζέεφελντ, ενώ κάποιες ημέρες πριν θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών.

Επειδή το ταξίδι του Πορτογάλου καθυστερεί, δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται καθημερινά με τον Ολυμπιακό. Βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας, μιλούν για οργανωτικά και μεταγραφικά θέματα, ενώ ο ίδιος αξιολογεί το υλικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK