Τέλος ο Γκαρθία μία ημέρα μετά την κατσάδα Μαρινάκη!

Μία ημέρα μετά τους "κεραυνούς" Μαρινάκη στην προπόνηση του Ολυμπιακού κατά των παικτών της πρώτης ομάδας, ο Όσκαρ Γκαρθία αποτελεί παρελθόν από τον ερυθρόλευκο πάγκο!

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Όσκαρ Γκαρθία EUROKINISSI

Οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό τα τελευταία 24ωρα είναι κάτι παραπάνω από ραγδαίες! Την Δευτέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε επισκεφτεί με άγριες διαθέσεις το προπονητικό κέντρο στο Ρέντη και έστειλε μήνυμα στους παίκτες της πρώτης ομάδας ότι θα τους στείλει διακοπές, με παίκτες της ομάδας Νέων να προβιβάζονται για να πάρουν μέρος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Για αρκετούς το ξέσπασμα του ιδιοκτήτη των Πειραιωτών κατά των παικτών και η αναφορά του στο γεγονός πως εκείνοι ήταν που έδιωξαν τρεις προπονητές μέσα στη σεζόν εκλήφθηκε πως ο Όσκαρ Γκαρθία θα έπαιρνε παράταση ζωής στην άκρη του πάγκου, όμως διαψεύστηκαν.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν άλλωστε κοινό μυστικό πως... είχε χάσει το παιχνίδι όσον αφορά στο χτίσιμο εμπιστοσύνης με τη διοίκηση για να έπαιρνε τα κλειδιά των αποδυτηρίων και ενόψει της νέας σεζόν και 24ωρες μετά την επίσκεψη Μαρινάκη στο Ρέντη άνοιξε την πόρτα και... αποχώρησε μόνος του.

Ουσιαστικά πρόλαβε την απόφαση του Ολυμπιακού, ο οποίος αναζητούσε εδώ και καιρό άλλον προπονητή για να αναλάβει το καράβι και να εμπνεύσει παίκτες και οπαδούς από το καλοκαίρι, με τον Γκαρθία να ανακοινώνει την απόφασή του να λύσει το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει.

"Αποφάσισα, με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου, να τελειώσουμε σήμερα τη συνεργασία μας, για να δώσω περισσότερο χρόνο στον Σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Και όλους τους εργαζομένους, παίκτες και φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, καθώς επίσης και το επιτελείο μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες σεζόν", αναφέρει ο Όσκαρ Γκαρθία σε γραπτή του δήλωση, με τον Χρήστο Κόντη να επιστρέφει ως υπηρεσιακός τεχνικός για τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν.

Ουσιαστικά, ο Ισπανός τεχνικός δεν κατάφερε να αντέξει ούτε ένα τρίμηνο στον "ηλεκτρικό" από το καλοκαίρι του 2016 και μετά ερυθρόλευκο πάγκο, με τη συνολική του θητεία να είναι διάρκειας 88 ημερών. Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος είχε πάντως αποκαλύψει το σενάριο αποχώρησής του, μετά από το ματς με τον Λεβαδειακό στην αρθρογραφία του περασμένου Σαββάτου, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Δεν θα πρέπει, δηλαδή, να προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση ακόμη και η άμεση αντικατάσταση του 44χρονου κόουτς και να τελειώσει τη σεζόν με κάποια υπηρεσιακή λύση (Κόντης;)."

News 24/7

24MEDIA NETWORK