Το...ετήσιο μυστήριο με τον Ιντέγε!

Τη στιγμή που ο Σεμπά συνεχίζει να πηγαίνει με 5η ταχύτητα, ο Φορτούνης ανεβαίνει και ο Ελιουνούσι αποκτάει αυτοπεποίθηση μετά το γκολ του με τον Άρη, ο τέταρτος της παρέας της “ερυθρόλευκης” επίθεσης δείχνει “έξω από τα νερά του”. Και πέρσι Γενάρη – Φλεβάρη ο Iντέγε είχε μία πτώση στην απόδοσή του...

Το...ετήσιο μυστήριο με τον Ιντέγε!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εδώ και μία εβδομάδα έχουμε μπει σε έναν μήνα που τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα βλέμματα είναι στραμμένα στην προετοιμασία των “ερυθρολεύκων” για τα νοκ άουτ ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Πάντοτε τέτοια εποχή ξεκινούσε μία ολόκληρη συζήτηση για το πώς προετοίμαζε π.χ. ο Βαλβέρδε τον Ολυμπιακό για τα ματς με την Ρούμπιν Καζάν ή ο Μίτσελ την ομάδα του για τα παιχνίδια με την Λεβάντε. Επίσης, και ο Περέιρα για τους αγώνες με την Ντνίπρο και ο Σίλβα για τις αναμετρήσεις με την Άντερλεχτ.

Τώρα σαν να μην έχει πέσει 100% το βάρος στα ματς με την Οσμανλίσπορ. Ο ίδιος ο Μπέντο φρόντισε με δηλώσεις του αμέσως μετά τα παιχνίδια με Άρη και Ηρακλή να ξεκαθαρίσει ότι δεν τον απασχολούν στην παρούσα φάση οι αναμετρήσεις με τους Τούρκους. Αντιθέτως, ο Σίλβα πήγαινε ο ίδιος μυστικά στις Βρυξέλλες για να τσεκάρει με τα μάτια του την Άντερλεχτ καμιά 15αριά μέρες πριν την πρώτη ευρωπαϊκή “μάχη” στο Κονστάντ Βάντεν Στοκ.

Η αλήθεια είναι ότι στον Ολυμπιακό ρίχνουν ματιές στην Οσμανλίσπορ, άσχετα με τα όσα υποστηρίζει ο Μπέντο. Και ο ίδιος ο Πορτογάλος ασχολείται, αλλά δεν το “φωνάζει” όσο το "φωνάζουν" οι Τούρκοι που από τα Χριστούγεννα έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα και παρακολουθούν ανελλιπώς τους "ερυθρόλευκους".

ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Επειδή στο scouting report των ανθρώπων της Οσμανλίσπορ και διαβάζοντας τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών των τουρκικών ΜΜΕ, γίνεται ειδική αναφορά σε τρεις ποδοσφαιριστές. Στον Μιλιβόγεβιτς που έφυγε, στον Φιγκέιρας και στον Ιντέγιε!

Για ποιο λόγο δεν γίνεται καμία αναφορά στον Σεμπά ή στον Φορτούνη; Αυτό είναι θέμα των Τούρκων. Για τον Μιλιβόγεβιτς π.χ. έγινε ολόκληρο θέμα ότι έφυγε προτελευταία μέρα των μεταγραφών και χαρακτήρισαν την αποχώρησή του ως μία τεράστια απώλεια.

Για τον Φιγκέιρας εκτιμούν ότι είναι ένας παίκτης – κλειδί για τον Ολυμπιακό και πώς οι κούρσες του από τα δεξιά θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στην “άρρωστη” αριστερή πλευρά της Οσμανλίσπορ.

Και πάμε και στον Ιντέγιε. Θεωρούν ότι είναι καλό για τους Τούρκους το γεγονός ότι βρίσκεται σε "κακό φεγγάρι". Πιστεύουν ότι στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει τη ζημιά από το πουθενά. Το γεγονός ότι ο Νιγηριανός έχει να σκοράρει από τις 14 Ιανουαρίου (στο 2-2 με τον Πλατανιά στα Χανιά) και σε συνδυασμό με τις μετριότατες (εώς κακές) εμφανίσεις του εδώ και 20-25 μέρες, αναγκάζουν τους ανθρώπους της Οσμανλίσπορ να χαμογελάνε!

Βέβαια, ο Ιντέγιε πιστεύει ότι "μπόρα είναι, θα περάσει". Εκτιμάει ότι απλώς δεν του έχουν βγει οι φάσεις. Δεν αισθάνεται κόπωση όπως πέρσι από τα συνεχόμενα ματς. Εκτιμάει ότι είναι και θέμα γκίνιας και πώς από ατυχία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει και κατ' επέκταση να πάρει και τα "πάνω" του ψυχολογικά.

ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΓΕΝΑΡΗ – ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΠΙ ΣΙΛΒΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΜΨΗ

Και μιας και κάναμε λόγο για τις περσινές επιδόσεις του Ιντέγιε, να θυμίσουμε ότι πάλι Γενάρη – Φλεβάρη του 2016, δεν ήταν στα καλύτερά του. Ο Μάρκο Σίλβα βέβαια δεν τον έβγαζε από την ενδεκάδα, με αποτέλεσμα για περίπου ένα δίμηνο να δείχνει “σκασμένος” και χωρίς... βενζίνη.

Αποδείχθηκε άλλωστε και στα παιχνίδια με την Άντερλεχτ ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στον βαθμό που είχε ανταποκριθεί στα ματς του Champions League.

Και πέρσι λοιπόν είχε παρουσιάσει μία κάμψη. Πάλι την ίδια εποχή. Παρά το γεγονός ότι είχε σκοράρει δύο φορές στα τέλη Ιανουαρίου σε ένα ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης (σ.σ. είχε λήξει 5-0 στο Καραϊσκάκη), ο Ιντέγιε δεν έβγαζε τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια που έβγαζε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Φέτος, από τον Δεκέμβριο έχει περάσει έναν τραυματισμό και μία ίωση. Λογικό και επόμενο ήταν να τον επηρεάσει ως έναν βαθμό. Είναι γεγονός πάντως ότι το δίμηνο Ιανουάριος – Φεβρουάριος δεν του “πάει” καλά όσο φοράει τα ερυθρόλευκα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τα ποσά της μεταγραφής του Μιλιβόγεβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK